FOTO EXCLUSIV

Pe Cristian Boureanu l-au ajuns problemele vârstei. Unde a fost surprins fostul soț al Valentinei Pelinel

Ana Anitoiu 06.05.2021, 13:02

Pe Cristian Boureanu l-au ajuns problemele vârstei. La 48 de ani, fostul soț al Valentinei Pelinel pare să nu mai fie la fel de în formă ca odinioară. Iată cum l-au surprins fotoreporterii Impact.ro în București, alături de mulți oameni de rând.

Unde a fost surprins Cristian Boureanu

Fotoreporterii Impact.ro l-au surprins pe Cristian Boureanu la coadă la Farmacia Tei de pe strada Barbu Văcărescu din București, acolo unde era destul de aglomerat. Fostul soț al Valentinei Pelinel s-a îndreptat singur către farmacie, de unde a ieșit cu o plasă plină.

Îmbrăcat cu o pereche de blugi albaștri și o jachetă subțire kaki, încălțat cu o pereche de pantofi sport, cu un ceas la o mână și inițial cu ochelari pe nas, Cristian Boureanu n-a ținut cont de o regulă importantă. Fostul deputat a ieșit din mașină fără mască de protecție, deși acest accesoriu este obligatoriu în spațiile publice închise și deschise, în toată țara. Înainte de a merge la farmacie, Cristi Boureanu a trecut pe la o bancă, ca să scoată niște bani de la un ATM.

Cristian Boureanu, ajuns de problemele varstei. Unde a fost surprins
Cristian Boureanu

Cristian Boureanu crede că a fost blestemat

De altfel, aceasta nu este prima dată când fostul deputat a dat semne că ar avea probleme de sănătate. Vezi AICI cum a fost surprins Cristian Boureanu în decembrie! După ce a trecut prin două divorțuri – de Irina Boureanu, care i-a dăruit o fetiță, Ioana, și de Valentina Pelinel, fostul deputat ar fi început să creadă că a fost blestemat. Acesta ar fi motivul pentru care deși s-a logodit cu o femeie mult mai tânără decât el, acum în vârstă de 24 de ani, el încă nu a ajuns cu ea în fața altarului.

”El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul. A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta. Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat”, a dezvăluit un apropiat al lui Boureanu, pentru impact.ro.

Cristian Boureanu ar putea deveni tată din nou. Câți copii își dorește

Totuși, actuala parteneră a lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a dezvăluit în urmă cu ceva timp că îl va face pe fostul deputat tată din nou, după căsătorie. În 2018, ea a menționat că logodnicul ei își dorește să aibă încă trei copii. Frumoasa blondină a spus și ce face pentru a avea grijă de silueta ei.

”Nu am un secret. Mănânc mult, dar cu grijă câteodată. Beau multă apă (aproape 5l) pe zi. Îmi plac salatele, legumele, ciorbele/supele, dar nu mă pot abține de la paste”, a spus partenera lui Cristian Boureanu, precizând că face antrenamente la sală luni, miercuri și vineri, iar în zilele de marți și joi face pilates.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...