Pe cine a pus Anamaria Prodan să o bată pe amanta lui Reghe. Poliția a primit deja sesizarea

Stan Filon, Alexandrina Toader 22.06.2021, 12:20
Pe cine a pus Anamaria Prodan să o bată pe amanta lui Reghe. Poliția a primit deja sesizarea

S-a aflat pe cine a pus Anamaria Prodan să o bată pe amanta lui Reghe! Anamaria Prodan a spus că nu are bărbat de lăsat și se pare că ar face orice ca să îl țină pe Laurențiu Reghecampf lângă ea! Cu toate acestea, antrenorul pare decis să divorțeze de soția sa.

S-a aflat pe cine a pus Anamaria Prodan să o bată pe amanta lui Reghe

Chiar dacă Anamaria Prodan mărturisea în urmă cu ceva timp că are încredere totală în Laurențiu Reghecampf și nu îl crede în stare să o înșele și nega cu vehemență existența unei amante în preajma soțului său, ba chiar spunea că ea și soțul său se iubesc nespus, impresara nu era deloc împăcată. Acum s-a aflat că Anamaria Prodan a vrut să-i dea o lecție amantei lui Laurențiu Reghecampf.

Pentru asta, scrie cancan.ro, Anamaria Prodan a încercat să intre în contact cu mai mulți interlopi din Capitală, care să-i dea o corecție fizică rivalei sale în amor. Surpriză, dar prima grupare de interlopi la care a mers a refuzat-o elegant pe impresară. Membrii grupării din Colentina i-a transmis impresarei că ei nu dau în femei.

Pe cine a pus Anamaria Prodan sa o bata pe amanta lui Reghe
Pe cine a pus Anamaria Prodan sa o bata pe amanta lui Reghe

Refuzată de interlopii Capitalei

Anamaria Prodan nu s-a oprit aici, ci a căutat imediat alți interlopi care să-i ducă la capăt planul malefic. L-ar fi contactat pe ”Cămătaru”, un interlop din Capitală. Din păcate pentru Anamaria Prodan și căsnicia ei, nici acesta nu a vrut să se implice.

Mai mult decât atât, ”Cămătaru” a mers direct la Poliție, unde a povestit cu lux de amănunte propunerea primită de la Anamaria Prodan. Așadar, acesta s-a autodenunțat, pentru a nu fi tras la răspundere mai târziu. Oamenii legii au rămas șocați de cele auzite din gura interlopului și nu este explus ca în viitorul foarte apropiat impresara să fie chemată să dea cu subsemnatul pe la procuratură.

Cu toate că a negat cu vehemență că ar urma să divorțeze de Laurențiu Reghecampf, cel care a făcut lumină a fost chiar antrenorul care a spus cu subiect și predicat că vrea să divorțeze de Anamaria Prodan. Mai mult, poliția a fost chemată la domiciliul din Snagov al celor două vedete, după ce situația a fost săpată de sub control.  Antrenorul a sunat la 112 pentru a anunța că soția sa este foarte agitată și vrea să plece cu mașina, suspencând-o că vrea să-și facă rău. La scurt timp, Anamaria Prodan a sunat și ea la 112, unde a anunțat că încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, o ține sechestrată în casă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...