Pe cine a părăsit Andreea Bălan pentru a se cupla cu George Burcea. ”Știam că e o relație de sacrificiu”

Madlen Moraru 26.05.2020, 16:10
Pe cine a părăsit Andreea Bălan pentru a se cupla cu George Burcea. ”Știam că e o relație de sacrificiu”

Andreea Bălan a decis să renunțe la relația pe care o avea, pentru a putea fi împreună cu George Burcea. Artista a fost cuplată cu un alt bărbat atunci când l-a cunoscut pe actor.

Pe cine a părăsit Andreea Bălan pentru a se cupla cu George Burcea?

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit oficial de o perioadă și fetițele celor doi au rămas în grija artistei. Ocazional, actorul își vizitează fiicele și petrece timp în compania micuțelor. Povestea de dragoste dintre cei doi artiști s-a încheiat brusc, iar de curând fosta prezentatoare de la Te cunosc de undeva a oferit și detaliile legate de motivul divorțului.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, pe timpul filmărilor pentru un videoclip al Andreei Bălan. Pe atunci, vedeta forma un cuplu cu un alt bărbat, pe nume Michael, dar pe care l-a părăsit pentru cel care urma să îi devină și soț. Tânărul de origine americană a fost însă dat parcă uitării atunci când vedeta și-a dat că se simte tot mai atrasă de actor. Fostul iubit al Andreei Bălan, Michael, și aceasta au avut o relație scurtă, de doar câteva luni.

Pe cine a părăsit Andreea Bălan pentru a se cupla cu George Burcea. ”Știam că e o relație de sacrificiu”222
Înainte de relația cu George Burcea, artista s-a iubit cu un tânăr pe nume Michael

Deși în prezent se află în toiul procedurilor de divorț, Andreea Bălan mărturisea în trecut că George Burcea s-a încadrat perfect în tiparul ei pentru bărbatul ideal. Actorul a atras-o din primele momente, fiind exact pe placul ei: înalt, brunet și foarte plăcut ca aspect fizic. Mai mult, i-a trebuit o singură întâlnire cu actorul pentru a-l da uitării pe Michael, deoarece s-a îndrăgostit de actor.

Ce spunea artista despre „Relația de sacrificiu”

„Eu l-am ales pe el, pentru că îmi doream un bărbat frumuşel, brunet, înalt – e foarte înalt, are 1,93 cm – şi mi-au plăcut pozele. Apoi ne-am întâlnit la videoclip. Aveam pe cineva, dar ştiam că o să mă despart. Adică, aveam o relaţie la distanţă şi ştiam că n-o să meargă. Şi ştiam că, după o relaţie de mulţi ani, urmează clar o relaţie de sacrificiu şi ştiam că relaţia aia la distanţă e doar o relaţie pansament, doar ca să mă vindec şi ştiam că după acea relaţie vine apoi persoana potrivită pentru mine. Şi ne-am întâlnit la videoclip şi mi-am şi zis în gând: „Hm, ce băiat! Mă despart de celălalt şi o să fiu cu George.”, povestea Andreea Bălan, într-un interviu din trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe