Pe cine a impresionat Simona Halep după prestaţia de la Wimbledon 2022. Au fost numai cuvinte de laudă la adresa româncei

Stan Filon 07.07.2022, 13:38
Pe cine a impresionat Simona Halep după prestaţia de la Wimbledon 2022. Au fost numai cuvinte de laudă la adresa româncei

Simona Halep se simte perfect la Wimbledon, unde până acum a avut un parcurs perfect. A avut victorii clare și nu a pierdut niciun set! Românca este într-o formă de zile mari, iar antrenorul său îi cunoaște secretul, despre care a vorbit într-un interviu recent. Sportiva din România și kazaha Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) se înfruntă joi, după ora 17:00, în semifinale la Wimbledon.

Iată pe cine a impresionat Simona Halep după prestaţia de la Wimbledon 2022

Simona Halep a avut un parcurs pefect până acum la Wimbledon 2022, unde a trecut fără să piardă niciun set de Karolina Muchova (6-3, 6-2), Kirsten Flipkens (7-5, 6-4), Magdalena Frech (6-4, 6-1), Paula Badosa (6-1, 6-2) și Amanda Anisimova (6-2, 6-4).

Sportiva din România trece printr-o perioadă foarte bună din cariera sa, iar acest lucru a fost observat și de antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Acesta a declarat că este o adevărată plăcere să lucreze cu Simona Halep. Francezul pare să-i fi descoperit secretul Simonei Halep.

Pe cine a impresionat Simona Halep dupa prestatia de la Wimbledon 2022
Pe cine a impresionat Simona Halep dupa prestatia de la Wimbledon 2022

„Este o jucătoare fabuloasă”

„Eu și Simona ne simțim foarte bine, lucrăm excelent împreună. Să fim pe teren, să ne trezim dimineață pentru a lucra, este o plăcere pentru ambii. Așa cum a spus Mike Tyson, cel mai periculos boxer este un boxer fericit. Iar eu lucrez cu o jucătoare de tenis fericită. Este unul dintre motivele pentru care Simona joacă foarte bine în acest moment. Este o jucătoare fabuloasă. Să lucrez cu ea este o oportunitate foarte bună pentru mine. Are o personalitate minunată, care merită descoperită. Cu cât știi mai multe lucruri despre ea, cu atât o iubești mai mult”, a spus Patrick Mouratoglou, citat de tennismajors.com.

Așadar, Simona Halep este fericită și acest lucru se vede pe terenul de tenis, unde românca a dat dovadă de o atitudine foarte bună, care i-a adus rezultate pe bandă rulantă.

Românca o va întâlni în seminală pe kazaha Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA). Cele două s-au mai înfruntat de trei ori în circuitul WTA, iar românca s-a impus de două ori, chiar dacă meciurile au fost echilibrate de fiecare dată.

Primul confruntare directă a avut loc la Wuhan, în 2019, și victoria i-a revenit Elenei Rybakina ca urmare a unui abandon al Simonei Halep, la 5-4 pentru kazahă în primul set. A doua confruntare a fost în finală la Dubai, în 2020, unde Simona Halep s-a impus 3-6, 6-3, 7-6 (5). Ultima confruntare a avut loc la US Open 2021, unde sportiva din România a ieșit învingătoare după un meci de trei seturi, 7-6 (11), 4-6, 6-3.

Urmăriți Impact.ro și pe