Pe ce se duce moștenirea Stelei Popescu. Fiica ei tocmai a ”spart” 300.000 de euro

Iancu Andreea 07.07.2020, 17:47

Doina Maximilian este fiica adoptivă a Stelei Popescu, deci ea este și moștenitoarea artistei. Cum mama sa a avut o carieră strălucită, urmașa Stelei a rămas cu o avere impresionantă după moartea actriței. Astfel, Doina a reușit să cheltuiască o sumă uriașă din moștenire.

Fiica adoptivă, moștenitoarea unei averi generoase

Doina Maximilian este în vârstă de 65 de ani, însă a fost adoptată de Stela Popescu și textierul Puiu Maximilian în urmă cu ani buni. Tatăl Doinei s-a stins din viață în urmă cu 21 de ani, în timp ce Stela a decedat pe 23 noiembrie 2017. De atunci, fiica celor doi moștenește averea lăsată de părinții adoptivi.

Fiica marii actrițe a moștenit un bloc de trei etaje în București, estimat la aproximativ 500.000 de euro. Totodată, la aceasta se adaugă și vila din Crevedia, ce valorează aproape 220.000 de euro. Moștenitoarea Stelei Popescu deține și o vilă la mare, în stațiunea 2 Mai, evaluată la 200.000 de euro. În centrul Capitalei, Doina Maximilian a moștenit o vilă de peste 250.000 de euro. Însă averea sa nu se oprește aici. Femeia deține acum un apartament pe Calea Moșilor și o casă pe Strada Thomas Masaryk, numeroase terenuri, dar și un cont de 300.000 de euro.

Recent, Doina Maximilian a decis să părăsească vila în care artista a locuit și s-a mutat la bloc. Apartamentul cumpărat de către fiica adoptivă a Stelei Popescu valorează și el aproape 300.000 de euro, potrivit playtech.ro.

Doina Maximilian, moștenitoarea Stelei Popescu
Doina Maximilian, moștenitoarea Stelei Popescu

Motivul pentru care Doina Maximilian nu mai locuiește în casa Stelei Popescu

După moartea mamei sale adoptive, Doina a ales să se mute în casa din centrul Capitalei, unde vedeta a locuit.

Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva, aşa cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo. Îi simt prezenţa şi acum.

Totodată, fiica adoptivă este recunoscătoare Stelei mai ales pentru moștenirea lăsată, dar și pentru grija purtată de-a lungul timpului.

Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa, spunea Doina Maximilian în 2018.

Pe de altă parte, rudele moștenitoarei consideră că Doina nu a avut grijă atât de multă față de Stela, nici măcar după trecerea la cele veșnice.

Doina n-a rezistat mai mult de trei luni în casa Stelei. Deh, conştiinţa, că a moştenit atâtea şi nici pe la cimitir nu trece, nici pomeni nu face. S-a mutat în Bucureştii Noi, susțin rudele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...