Pe ce au plătit două turiste 600 de euro în Grecia pentru o masă. Femeile au chemat imediat poliţia

Andra Daoud 25.05.2022, 22:28
Pe ce au plătit două turiste 600 de euro în Grecia pentru o masă. Femeile au chemat imediat poliţia

Grecia este cunoscută ca fiind o destinație de vacanță accesibilă, motiv pentru care un număr mare de turiști aleg să își petreacă acolo concediul, în fiecare an. Nu toți au însă parte doar de experiențe plăcute, iar două femei din SUA au simțit-o pe pielea lor. Cele două au chemat poliția atunci când au primit nota de plată de la terasa unde luaseră prânzul.

Nota de plată de 600 de euro pe care au primit-o două turiste în Grecia

Există o vorbă înțeleaptă care spune că la pomul lăudat nu trebuie să te duci cu sacul, iar două turiste din SUA au simțit-o pe propria piele. Femeile au mers în Grecia în vacanță, însă prânzul la un local de pe plajă le-a adus o notă de plată pentru care au chemat poliția.

Brenda și Keila, mamă și fiică, au povestit pentru presa internațională că inițial nu voiau să se așeze pe șezlongurile din fața acelui local, însă unii dintre angajații terasei a fost foarte insistent. El le-ar fi spus că pot sta gratis pe șezlonguri dacă vor comanda ceva de băut, așa că le-a convins.

Femeile au comandat două cocktail-uri, însă angajatul care le-a servit a continuat cu insistențele, întrebându-le în repetate rânduri dacă nu doresc și ceva de mâncare. Turistelor nu le era neapărat foame, dar au decis să ia o porție de picioare de crab, în speranța că vor fi lăsate în pace.

Șocul a venit în momentul în care cele două au cerut nota de plată. Pentru două cocktail-uri și o porție de picioare de crab, celor două turiste li s-a cerut suma de 600 de euro.

Pe ce au platit doua turiste 600 de euro in Grecia pentru o masa. Femeile au chemat imediat politia
Nota de plata primita de cele doua turiste

Femeile au chemat poliția

Cele două au crezut inițial că este o greșeală când au primit nota de plată, pentru că hârtie arăta doar suma, nu și comanda propriu-zisă. Când le-a cerut explicații angajaților terasei, una dintre femei ar fi fost amenințată de aceștia, care i-ar fi spus că nu se va mai întoarce acasă dacă nu plătește.

Femeile au achitat nota de plată, iar ulterior au mers la poliție și au apelat și la un avocat. Restaurantul cu pricina a transmis că nu a fost nicio eroare la nota de plată și că angajații săi nu amenință clienții.

De asemenea, managerul restaurantului a transmis că tot ceea ce se servește în incinta acestuia este listat pe meniu, conform cerințelor. În ceea ce privește preparatul pe care l-au comandat cele două turiste, picioare de crab, reprezentanții restaurantului au transmis că prețul acestuia variază de la o comandă la alta, în funcție de gramaj.

Urmăriți Impact.ro și pe