Pe Andra a luat-o gura pe dinainte la Românii au talent. ”Nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm”. Ce a determinat reacția artistei

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 16.04.2021, 22:55

Andra a avut o reacție neașteptată în cadrul ediției 21 a sezonului 11 de la „Românii au talent”. Artista a făcut o mărturisire în premieră despre purtarea măștii de protecție, un accesoriu pe care suntem nevoiți să îl purtăm în perioada pandemiei. Celebra cântăreață a recunoscut că resimte un disconfort atunci când o poartă, însă cu adevărat fabulos este contextul în care vedeta a făcut această mărturisire.

Spectacol total la Românii au talent. Ce a determinat-o pe Andra să aibă o reacție neașteptată

Un moment spectaculos a fost prezentat pe scena show-ului de talente de la Pro TV și a reușit să țină cu răsuflarea tăiată întreaga audiență. Doi concurenți, argentinieni la origine, stabiliți în Franța, au ridicat sala în picioare după prestația lor. Artiștii, pe numele lor Mauricio Cugat Desole și Natalia Lopez, de 30 și respectiv 46 de ani, au pus în scenă o poveste-manifest, care prin costumele, mișcările și muzica alese au reușit să o determine pe Andra să aibă o reacție neașteptată în cadrul momentului de la Românii au talent.

Fundalul sonor le-a luat glasul juraților, care au urmărit cu multă atenție spectacolul pus în scenă. Dincolo de mișcările impresionante și de aerul dramatic al întregului moment, costumele celor doi concurenți au completat evoluția lor. O rochie de mireasă din celofan și o mască realizată din același material au spus povestea-manifest a celor doi artiști, care și-au dorit să transmită un mesaj de grijă față de natură prin momentul lor. Conectat la o frânghie, care i-a fost legată de masca din celofan care îi acoperea complet chipul, bărbatul din cuplu a reușit să execute mișcări de acrobație preț de minute bune, spre surprinderea audienței.

Momentul argentinienilor a stârnit reacții de uimire pe scena show-ului de talente
Momentul argentinienilor a stârnit reacții de uimire pe scena show-ului de talente

Ce spune artista despre momentul concurenților. Remarci uluitoare și din partea celorlalți membrii ai juriului

Cu respirația aproape tăiată, momentul celor doi argentinieni a stârnit reacții de uimire în rândul juraților. Andra chiar a făcut referire la efortul artistului de a pune în scenă o reprezentație atât de spectaculoasă, purtând celofanul pe față, în timp ce a recunoscut că ea se descurcă cu greu să suporte masca de protecție impusă de măsurile din pandemie.

Un film în trei minute Ne-ați ținut cu sufletul la gură, ba mai mult, uimirea mea a fost cum ai rezistat cu celofanul ăla pe gură. Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm. Faptul că tu ai depus un efort să faci ceea ce ai făcut mi s-a părut extraordinar. Magnific!, a recunoscut vedeta.

Pe de altă parte, Florin Călinescu a fost impresionat de profunzimea mesajului transmis de cei doi artiști, momentul lor trimițându-l cu gândul la două nume importante din lumea artei cinematografice și a picturii.

Am rămas în film. E o poveste în capul meu undeva între Chirico (n.r. Giorgio de Chirico, pictor suprarealist) și Tim Burton (n.r regizor). Sunt lucruri pe care le contempli și atât. Eu, în viață, am tot căutat repere, explicații, detalii. E o axiomă, care trebuie luată ca atare și sper să-și găsească rezonanța în cât mai multă lume. Nu sunt sigur că va fi un produs de masă, dar sunt sigur că este un obiect artistic de valoare, a explicat actorul Florin Călinescu.

Mauricio Cugat Desole și Natalia Lopez, cei doi concurenți care au impresionat cu numărul lor
Mauricio Cugat Desole și Natalia Lopez, cei doi concurenți care au impresionat cu numărul lor

Și Smiley și Alexandra Dinu și-au exprimat aprecierile față de spectaculozitatea prestației celor doi concurenți și i-au felicitat pentru talentul lor.

Mi s-a părut spectaculos momentul. Nu am văzut niciodată așa ceva. Dacă stai să te uiți cât de simplu e alcăuit. Doi oameni talentați, niște celofan și o sfoară agățară, dar, vezi, creativitatea nu are limite. Ceea ce ne-ați prezentat voi în seara asta este fantastic. Cumva, fiecare etapă a numărului vostru a fost ca o înlănțuire de fotografii, care la final au alcătuit un sentiment, pe care nici măcar nu pot să-l descriu, a recunoscut cu uimire Smiley.

A fost un moment original. M-am bucurat să-l văd pe scena asta. Foarte mult talent, foarte multă simbolistică, a completat și Alexandra Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...