Cine este Aris, fiul Andreei Esca. A fost și el internat în spital, împreună cu părinții săi

Iancu Andreea 20.07.2020, 20:03

Andreea Esca a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat familia sa în ultima perioadă din cauza noului virus. Știrista a dezvăluit că, pe lângă ea și soțul său, și fiul, Aris Melkior, a fost internat după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Aris este un tip discret, despre care nu se știu prea multe lucruri, spre deosebire de sora sa, Alexia, care e mereu în lumina reflectoarelor.  Fratele Alexiei Eram a mărturisit că viața sa este una perfect obișnuită.

Aris Melkior, un tânăr modest

În timp ce sora sa este în centrul atenției, Aris Melkior este mezinul familiei care nu apare în față. Băiatul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram a vorbit într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro despre viața sa de adolescent. Totodată, tânărul a mărturisit cum este să fii fiul unor celebrități.

Printre lucrurile care îl pasionează sunt economia socială. De asemenea, Aris este un adolescent căruia îi plac ieșirile împreună cu prietenii, dar se înțelege de minune și cu sora sa, Alexia. Băiatul Andreei Esca este clasa a X-a și recunoaște că cel mai de preț lucru l-a învățat de la părinții săi. Acesta a povestit că în familia sa a fost educat să fie politicos, dar și să aleagă să facă ce îi place.

Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place, a declarat Aris Melkior.

O familie minunată
O familie minunată / Foto – alistmagazine.ro

Cum e să fii adolescent

Totodată, tânărul consideră că adolescența este o perioadă plină de distracție. Aris a răspuns mai multor întrebări în cadrul interviului și a povestit despre valorile sale. De exemplu, referitor la o posibilă iubită, tânărul a spus că apreciază fizicul. De asemenea, inteligența este și ea definitorie pentru o relație cu o fată.

În primul rand aspectul fizic, dar dacă nu este și inteligentă, poți să nu mai vezi că e drăguță fizic.

Pe de altă parte, vis a vis de subiectul predării educației sexuale în școală, Aris consideră că este esențială. Astfel, tinerii pot înțelege cât este de importantă protejarea.

Cred că ar trebui să existe pentru că un tânăr trebuie, de exemplu, să afle riscurile sexului neprotejat pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, explică Aris în cadrul interviului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...