Pavel Stratan, imagine rară cu soția lui: „Știți bine că are puține apariții online”

Badea Violeta 08.10.2021, 17:16

Toată lumea îi știe pe Pavel și pe Cleopatra Stratan, dar puțini sunt cei care știu cum arată ființa cea mai importantă din viața lor. Este vorba despre mama cântăreței, o femeie simplă care a preferat mereu să evite aparițiile publice. Cu toate astea, soțul ei le-a oferit fanilor săi o fotografie deosebită în care apare familia completă.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan

Dacă tatăl Cleopatrei Stratan este un celebru cântăreț ce a scos numeroase melodii de-a lungul timpului, pe mama ei puțină lume o cunoaște. Soția lui Pavel Stratan se numește Rodica și este o femeie extrem de discretă. Mama Cleopatrei a stat departe de camerele de luat vederi. Cu toate că ar fi avut posibilitatea, femeia nu și-a dorit niciodată să apară în public sau să acorde interviuri presei.

Recent, familia lui Pavel Stratan a sărbătorit ziua de naștere a Cleopatrei. Cu această ocazie, artistul a decis să împărtășească cu fanii o fotografie în care apar cele mai importante ființe din viața lui, iar în imagine este prezentă și mama Cleopatrei Stratan bineînțeles.

Este vorba, de fapt, de un colaj. În prima imagine, artistul apare alături de soție și copii, când aceștia din urmă erau micuți, iar cea de-a doua este chiar de la nunta fiicei sale, eveniment ce e avut loc în luna august a acestui an. În peisaj apare și alesul Cleopatrei, Edward Sanda, semn că tânărul a fost primit cu brațele deschise în familie.

„Cu mare dor în suflet și cuminți, / Ca-ntotdeauna mami lângă tati / Suntem ca niciodată mai părinți, / Dorindu-ți multă, multă sănătate. La mulți ani, draga noastră Cleo”, este descrierea din dreptul colajului.

Fotografie publicata de Pavel Stratan
Fotografie publicata de Pavel Stratan

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online”

La un moment dat și Cleopatra a publicat pe Instagram o fotografie cu mama ei și a transmis un mesaj extrem de emoționant. În imagine, vedeta apare alături de ființa care i-a dat viață, iar cele două se îmbrățișează. Din această postare se vede că au o relație excepțională, iar cântăreața își apreciază enorm mama.

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami”, a scris Cleopatra în dreptul pozei de la nunta sa.

Urmăriți Impact.ro și pe