Pavel Bartoș a trecut prin momente grele alături de soția sa. ”A avut grijă ca fetele să nu sufere”

Ioana Bucur 14.05.2021, 12:02

Pavel Bartoș a trecut prin momente grele alături de soția sa. În spatele zâmbetului mereu prezent pe chipul simpaticului co-prezentator de la Românii au talent se ascund ani mulți de sacrificii. Actorul a decis să vorbească deschis despre perioada dificilă prin care a trecut familia sa.

Pavel Bartoș a trecut prin momente grele alături de soția sa

„Cea mai mare calitate a mea este soția”, spunea Pavel Bartoș, acum ceva timp. Ce altă declarație ar putea fi mai frumoasă? Actorul, care face echipă cu Smiley în spatele scenei de la Românii au talent, a vorbit sincer despre familia sa și despre femeia datorită căreia se poate declara un om fericit, împlinit. „Anca s-a sacrificat”, a recunoscut el, amintindu-și despre o perioadă grea din viața lor, în care viitorul a depins de capacitatea ei de a fi „liantul”, cea care i-a ținut închegați și care nu i-a permis să renunțe nicio clipă la visurile sale.

„Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă”, a mărturisit Pavel Bartoș, într-un interviu pentu VIVA!.

Cu venirea pe lume a celor trei fiice, viața li s-a schimbat complet. Și-au dorit enorm să devină părinți, însă experiența este departe de a fi una ușoară. Actorul a vorbit despre „multă nesiguranță, multă responsabilitate, enorm de multă teamă, neajunsuri”, însă, în doi, au reușit să treacă peste obstacole și să devină cei mai buni părinți pentru fetele lor.

Pavel Bartoș a trecut prin momente grele alături de soția sa
Pavel Bartoș și soția sa, Anca

„A avut grijă ca fetele să nu sufere”

Nu e ușor să fii soție de artist. Pavel Bartoș are un program nebun, fiind om de televiziune, film și teatru. Actorul își amintește că în perioada în care juca în seriale, pleca de acasă la șase dimineața, ca ca să ajungă la șapte și jumătate în Buftea și să aibă timp de pregătire 30 de minute înainte de începerea filmărilor. Apoi, a doua parte a zilei era rezervată repetițiilor și spectacolelor la teatru. „A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat”, a mai spus el.

„Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a adăugat Pavel Barțos, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...