Paula Badosa, depistată pozitiv covid-19. Cum se simte jucătoarea de tenis

Adina Saleh 21.01.2021, 19:26
Paula Badosa, depistată pozitiv covid-19. Cum se simte jucătoarea de tenis

Paula Badosa, jucătoarea de tenis a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Sportiva a anunțat joi că este infectată cu noul coronavirus, ea aflându-se în Australia, unde urmeaza să se desfășoare primul turneu de gland slam al anului.

Sportiva este izolată la hotelul unde este cazată.

“Am veşti proaste. După cum ştiţi, de când am venit la Melbourne am rămas în izolare în cameră. Astăzi, în a şaptea zi de carantină am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Nu mă simt bine şi am unele simptome, dar voi încerca să mă fac bine cât mai curând posibil ascultându-i pe medici. Am fost dusă la alt hotel, unde voi rămâne în izolare şi voi fi monitorizată. Vă mulţumesc pentru susţinere. Vom reveni mai puternici”, a notat Badosa pe Twitter.

Autoritățile australiene anunțase anterior ca alți patru sportivi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Numele acestora nu au fost precizate.

Un număr total, 72 de sportivi de pe lista participanţilor la Australian Open se află în carantină, fără autorizaţia de a părăsi camera de hotel, după ce au fost contacţi cu persoane contaminate aflate în avioanele cu care au venit în Australia.

Sportivii de la Australian Open au interzis la poze

Aflați în carantină în Australia, sportivii au au aflat că li s-au impus și alte restricții.

Un număr de șase sportivi printre care și Simona Halep au aflat ca li s-a interzis să mai publice fotografii cu ei pe rețelele de socializare.

Sportivii se află în izolare la un hotel de lux din Adelaide, în timp ce restul au fost plasați în carantina în Melbourne.

Condițiile în care sunt izolați cei șase sportivi, printre care și Simona Halep sunt net superioare fața de condițiile la care sunt supuși ceilalți 72 de sportivi. Aceștia s-au declarat foarte nemulțumiți de faptul că sunt nevoiți să stea în camere, deoarece în avioanele cu care au sosit ei în Australia au fost cazuri de coronavirus.

Sportivilor li s-a cerut sa nu mai publice imagini pe rețelel de socializare, penytru a nu se vedea luxul în care sunt cazați, cu scopul de a nu-i stârni si mai mult pe ceilați sportivi nemulțumiți.

Jucătorii care nu au voie să pozeze

Printre tenismenii care nu mai au voie să se pozeze se numără: Novak Djokovici (1 ATP), Rafael Nadal (2 ATP) şi Dominic Thiem (3 ATP) la băieţi, plus Simona Halep (2 WTA), Naomi Osaka (3 WTA) şi Serena Williams (11 WTA) la fete.

Într-o postare pe o rețea de socializare făcută de Naomi Osaka se vede cum japoneza se bucură pe teren, alături de alţi patru oameni din stafful ei, pe când cei 72 de sportivi sunt practic închiși în camere, unde sunt nevoiți să se și antreneze, conform  jurnalistului italian Luca Fiorino.

”Jucătorii izolaţi la Melbourne au fost, pur şi simplu, revoltaţi, când au văzut poza postată de Osaka. Au turbat de nervi!“, a scris Fiorino pe Twitter.

Americanul Jon Wertheim a scris pe Twitter:

”Jucătorilor privilegiaţi, aflaţi la Adelaide, li s-a spus să nu mai posteze nimic pe reţelele de socializare, pentru a nu inflama şi mai mult spiritele“.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe