Paul Surugiu, despre căsătorie. Ce planuri are celebrul artist pentru 2021 (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 11.01.2021, 16:04
Paul Surugiu, despre căsătorie. Ce planuri are celebrul artist pentru 2021 (Exclusiv)

Paul Surugiu, despre căsătorie. Ce planuri are celebrul artist pentru 2021. Fuego a vorbit, în premieră, despre familie, copii, prieteni, căsnicie și carieră, într-un interviu de suflet pentru redacția playtech-impact.ro. Cine este omul din spatele artistului și ce spune despre cei care nu îi apreciază muzica. Care sunt planurile pe care artistul le-a făcut pentru anul 2021.

Ce mesaj are Paul Surugiu pentru cei care nu îl plac

Este adorat de o țară întreagă. Sufletul cald, vocea duioasă și caracterul frumos l-au transformat pe Paul Surugiu, alias Fuego, în unul dintre cei mai populari și îndrăgiți artiști din România. Cu 30 de ani de carieră muzicală în spate, Paul Surugiu spune că niciun artist nu poate fi iubit de toată lumea și, mai mult, că nici nu ar trebui să își dorească acest lucru. Fuego a mărturisit că cel mai important este să tratezi totul cu profesionalism și să lupți întotdeauna pentru a evolua, atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

„Nu am cum să fiu iubit de toată lumea, nu am cum să fac pe plac tuturor și ar fi realmente plictisitor și absurd să fie așa. Cred că oricum ar fi, nu doar în cazul meu, este foarte important să ne facem treaba cu profesionalism, să luptăm să fim mai buni și să evoluăm. Ulterior, cine are de comentat ceva, este liber să o facă. Sigur că atunci când faci asta, trebuie să ai habar de ce spui, trebuie să ai argumente, trebuie să ai simț de răspundere și o oarecare pricepere, pentru că a vorbi fără noimă și a lovi cu arma cuvântului este simplu și la îndemâna oricui. Eu îmi văd de drumul meu, muncesc pe rupte, din suflet, ofer emoții și bucurii, iar cei care se regăsesc în arta mea, foarte mulți de altfel, sunt fericiți! Mulți trâmbițează că am un public îmbătrânit. Cred că nimeni nu este veșnic.”, a declarat Paul Surugiu pentru redacția playtech-impact.ro.

Paul Surugiu, alias Fuego, spune ca prefera sa traiasca prezentul decat sa isi planuiasca viitorul
Paul Surugiu, alias Fuego, spune ca prefera sa traiasca prezentul decat sa isi planuiasca viitorul

Planuri de căsătorie? Ce are de gând Paul Surugiu pentru anul 2021

Paul Surugiu spune că cel mai dor îi este de oamenii care veneau cu miile la concertele sale, pe care le organiza în toate colțurile țării. Artistul spune că nu și-a făcut multe planuri pentru acest an, din cauza pandemiei de coronavirus care nu ne-a părăsit încă. Întrebat dacă se gândește să se căsătorească în viitorul apropiat, artistul, discret din fire așa cum ne-a obișnuit, nu a comentat mult pe acest subiect. Mai mult, Paul Surugiu susține că este genul de om care trăiește prezentul și nu își planifică viitorul în detaliu.

„Nu știm ce va fi mâine și nici nu putem planifica asta în vreun fel anume. Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă. Cu atât mai puțin o voi face acum. Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință! Mereu am lăsat ca lucrurile să curgă de la sine și până acum nu am fost dezamăgit sau decepționat, pe nici un plan! Așadar, trăiesc clipa și mă bucur de fiecare bucată în parte din existența mea!”, ne-a mărturisit îndrăgitul artist.

Urmăriți Impact.ro și pe