Patru zile de restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Traficul va fi deviat

Mihnea Tălău 19.09.2022, 10:45
Patru zile de restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Traficul va fi deviat

Centrul Infotrafic a anunțat că în perioada 19 – 22 septembrie se vor efectua lucrări de reabilitare la podurile de la Cernavodă și de la Brațul Borcea, motiv pentru care au fost instituite restricții de circulație.

Alte lucrări sunt programate până în decembrie

Astfel, la podul de la Cernavodă, circulaţia va fi închisă pe sensul Constanţa – Bucureşti (calea II, km 160+160 – km 156+715), traficul desfăşurându-se deviat, în ambele direcţii, pe benzile destinate sensului Bucureşti – Constanţa (calea I).

Alte lucrări sunt programate până în decembrie. Circulaţia autovehiculelor va fi închisă pe sensul Bucureşti – Constanţa (calea I, km 156+715 – km 160+319), traficul desfăşurându-se deviat, în ambele direcţii, pe benzile destinate sensului Constanţa – Bucureşti (calea II).
Lucrările constau în continuarea înlocuirii parapetului pietonal, a căii pe trotuare şi a dalelor de trotuar.

Autostrada Soarelui se va închide noaptea

Și pe podul peste Braţul Borcea se închide circulaţia rutieră pe sensul de deplasare Constanţa – Bucureşti (calea II, km 147+015 – km 144+235), traficul desfăşurându-se deviat, în ambele direcţii, pe benzile destinate sensului Bucureşti – Constanţa (calea I).
Reparațiile constau în înlocuirea hidroizolaţiei şi a straturilor căii, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuirea parapetului pietonal şi direcţional, înlocuirea căii pe trotuare şi a dalelor de trotuar, reparaţii la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat.

Poliția recomandă șoferilor atenție sporită în trafic

”Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanţei de siguranţă între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii şi respectarea limitelor de viteză instituite”, a transmis Infotrafic.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...