Patrick Devedjian, fost ministru francez, infectat cu coronavirus, a murit. Ce vârstă avea el

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit din pricina infecției cu coronavirus. Acesta a fost dus la spital cu doar câteva zile în urmă, dar din păcate nu a reușit să învingă boala care deja avansa într-un ritm accelerat.

Patrick Devedjian, fost ministru francez, a murit după infecția cu coronavirus

Politicianul francez a murit din cauza infectării cu noul virus. Patrick Devedjian, era președintele Consiliului Departamental Hauts-de-Seine și fostul ministru din cabinetul Nicolas Sarkozy. Bărbatul avea vârsta de 75 de ani și decesul său a fost confirmat printr-un anunț oficial și în mediul online, de către respectivul consiliu.

Fostul ministru a decedat în noaptea de sâmbătă spre dumincă și era internat în spital de mai multe zile. Politicianul a intrat în atenția medicilor încă de miercuri, când fusese internat și confirmat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Starea lui generală s-a înrăutățit, deși era sub atenta îngrijire a cadrelor medicale.

Patrick Devedjian, fost ministru francez, infectat cu coronavirus, a murit. Ce vârstă avea el

Fostul ministru Patrick Devedjian a decedat la vârsta de 75 de ani, din pricina infecției cu coronavirus

Politicianul francez Patrick Devedjian a anunțat pe data de 26 martie 2020, că este infectat cu noul virus. Anunțul a venit printr-o postare pe Twitter. Tot joi, acesta le trimitea mesaje SMS angajaților săi, după care a anunțat că este “obosit, dar stabilizat”, datorită personalului ce îl îngrijea. Le-a mulțumit medicilor mărturisind că aceștia fac o „muncă excepțională”. Starea de sănătate a politicianului s-a deteriorat sâmbătă, când a început să manifeste mai multe complicații, potrivit Le Parisien.

“Patrick Devedjian, fost ministru și președinte al Consiliului Departamental Hauts-de-Seine, internat în spital după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, a murit în noaptea de sămbătă spre duminică(27-28 martie).”, a fost mesajul oficial, oferit de Consiliului Departamental Hauts-de-Seine, tot pe Twitter.

Patrick Devedjian era de profesie avocat și un cunoscut om politic, și s-a născut pe data de 26 august 1944, la Fontainebleau, în Seine-et-Marne, Franța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI