Pasul făcut de Pepe în relația cu noua iubită. A făcut totul public, imediat după Crăciun

Iancu Andreea 29.12.2021, 15:46

După ce a divorțat de fosta sa soție, Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit echilibrul în brațele unei alte femei. Cântărețul și Yasmine trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune, iar lucrurile între ei par să evolueze în mod neașteptat de bun. Pasul făcut de Pepe în relația cu noua iubită a fost remarcat de fanii artistului, care au admirat gestul făcut de cântăreț imediat după Crăciun.

Pepe, la un alt nivel în relația cu noua iubită. Ce pas a făcut artistul alături de Yasmine

Despărțirea dintre Pepe și fosta sa soție este deja istorie. Artistul se bucură de o nouă viață alături de iubita sa, Yasmine Ody, cu care formează un cuplu admirabil. Vedeta își petrece cea mai mare parte a timpului cu frumoasa brunetă, iar de curând, chiar după Crăciun, Pepe a făcut un nou pas în relația cu noua iubită. Cântărețul nu s-a sfiit și a publicat totul pe internet.

Pentru că perioada sărbătorilor de iarnă este un prilej perfect pentru a petrece timpul alături de persoanele dragi, Pepe a ales să lase deoparte viața de artist pentru o perioadă și să se bucure de timp de calitate în compania fiicelor sale și a iubitei lui, Yasmine. Vedeta a dezvăluit cum își petrece acest concediu de iarnă, postând mai multe clipuri video pe conturile sale de socializare. Pentru că fetițele sale, Rosa și Maria s-au obișnuit deja cu noua parteneră a tatălui lor, cei patru au ales să meargă într-o vacanță la munte împreună.

Ce gest a făcut Pepe în relația cu noua iubită
Pepe și iubita sa, Yasmine

Artistul, alături de familie, de sărbători

Imediat după Crăciun, Pepe a luat o decizie importantă, alături de iubita sa. Cântărețul nu a ezitat nicio clipă și a plecat împreună cu Yasmine și cele două fiice, Rosa și Maria, într-o vacanță la munte. Cei patru au mai petrecut astfel de concedii împreună, chiar în această vară alegând drept destinație Parisul. Cuplul format de Pepe și iubita sa este unul extrem de sudat, iar fiicele din căsătoria artistului cu Raluca Pastramă s-au obișnuit deja cu noua normalitate din viața lor.

Însă aspectul remarcat de toți admiratorii lui Pepe este legat de restul membrilor prezenți în această vacanță la munte. Artistul nu a plecat însoțit doar de iubită și cele două fiice, ci și de alți membrii din familia Pascu, semn că relația dintre el și Yasmine este una oficială și în cazul rudelor cântărețului. Cu toții se distrează de minune, petrecând timp frumos pe pârtie, unde micuțele lui Pepe schiază. De asemenea, în clipurile postate pe Instagram Stories se vede că voia bună este la ea acasă, alături de vinul fiert și de plimbările cu trăsura trasă de cai.

Urmăriți Impact.ro și pe