Paste în sos de roșii, cea mai bună rețetă dacă ai mâncat mult de Crăciun și Revelion

Daria Petrescu 07.01.2020, 11:08
Paste în sos de roșii, cea mai bună rețetă dacă ai mâncat mult de Crăciun și Revelion

În perioada sărbătorilor de iarnă, carnea a fost nelipsită de pe mesele românilor, așa că ar fi indicat să apelați la o detoxifiere a organismului. Pentru cei care sunt în pană de idei, vă prezentăm o rețetă simplă și foarte gustoasă.

Paste în sos de roșii, cea mai bună rețetă, recomandată de Laura Cosoi

Laura Cosoi a publicat recent pe blogul personal, o rețetă simplă, fără carne și foarte ușor de gătit. Preparatul este perfect pentru cei care s-au săturat de carne și vor o mâncare mai light.

Ingrediente: spaghete, roșii, usturoi, ceapă mică, oregano, busuioc, ulei de măsline.

Preparare:

Roșiile se mărunțesc  și le punem într-o oală pe foc. Între timp pui apă la fiert pentru paste, la foc mic. Lași sosul de tomate să fiarbă și după 10 minute adaugi usturoiul tăiat în jumătate, împreună cu ceapă mărunțită.

Vedeta ține foarte mult la tot ceea ce înseamnă un stil de viața perfect sănătos
Vedeta ține foarte mult la tot ceea ce înseamnă un stil de viața perfect sănătos

Mai lăsăm pe foc 5 minute compoziția până ce sosul începe să scadă. Din când în când poți adaugă apă dacă ți se pare prea gros. După cele 15 minute, adaugi oregano, sarea, piperul, uleiul de măsline și busuiocul proaspăt.

Scoți pastele după 3 minute, le strecori și le adaugi în tigaia/oală cu sosul. Amesteci bine că să omogenizeze, apoi așezi compoziția în farfurie, a scris actrița pe blogul ei.

Laura Cosoi este adepta unui stil de viață sănotos

Vedeta ține foarte mult la tot ceea ce înseamnă un stil de viața perfect sănătos, așa că a scris și o carte, „Rămâi la masă?’.

Laura Cosoi crede că nu doar alimentația sau sportul sunt esențiale pentru a avea un stil de viață sănătos. Există un lucru care poate influența totul într-un mod necorespunzător: lipsa fericirii, a bunei dispoziții.

„În privinţa alimentaţiei. Sunt de acord că trebuie să avem grijă ce mâncăm, pentru că este important pentru sănătatea noastră. Însă văd tot mai multe persoane care fac o adevărată dramă dacă văd pe cineva combinând alimentele într-un mod necorespunzător.

Şi sunt atât de serioase cu aceste lucruri, ca şi când la cele 10 porunci s-ar mai fi adăugat câteva.  Încălcarea acestora ne-ar aduce osânda veşnică”, spunea Laura.

Părerea mea este că lucrurile nu ar trebui să stea chiar aşa. În „Rămâi la Masă?’ am scris reţete testate de mine şi degustate, în jurul unor mese pline de bucurie, de prieteni şi familie.

Eu aşa ştiu de la bunicii şi părinţii mei – că bucuria de a împărtăşi sentimente frumoase şi o mâncare bună este ingredientul cel mai important al unei mese. Degeaba mănânc ceea ce trebuie, dacă sunt înverşunată şi tristă. Bună dispoziţie va face mai bine corpului şi sufletului decât orice regulă respectată cu stricteţe, dar fără nicio intenţie de a ne bucura alături de cei dragi.’, a scris Laura pe blogul ei.

După 5 ani de iubire alături de Smiley, Laura și-a găsit fericirea în brațele lui Cosmin Curticăpean. Aceștia  și-au unit destinele pe 8 august 2015 și au împreună o fetiță, care s-a născut în 2018.

 

Urmăriți Impact.ro și pe