Pasiunea nebănuită a Elenei Băsescu. Fiica fostului președinte, surprinsă în ipostaze inedite. Foto

Badea Violeta 08.12.2022, 14:03

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte al țării, Traian Basescu. Aceasta a fost fotomodel și economist, iar între anii 2009 și 2014 a fost europarlamentar. Însă, frumoasa șatenă are și o pasiune mai puțin cunoscută. Uite ce adoră să facă Eba în timpul său liber!

Marea pasiune a Elenei Băsescu. Unde îşi petrece timpul fiica cea mică a lui Traian Băsescu

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului șef al statului, Traian Băsescu. În trecut, aceasta a fost fotomodel, apoi a călcat pe urmele tatălui său și a intrat în politică.

Totodată, superba șatenă este și mama a trei copii. Pe Traian Junior și Sofia Anais îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu. De asemenea, Elena Băsescu mai are o fiică și cu Cătălin Tomată.

Credeai că știi totul despre fiica cea mică a lui Traian Băsescu? Ei bine, nu. Fostul fotomodel are o pasiune de care foarte puțini români știu. Mai exact, Elena Băsescu adoră echitația, lucru care se poate observa și din fotografiile publicate pe pagina sa oficială de Instagram. Ori de câte ori are ocazia, fiica cea mică a lui Traian Băsescu postează fimagini de la călărie.

Citește și Elena Băsescu iubește din nou. Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă în mari tandrețuri!

Elena Basescu 8
Elena Basescu este pasionata de echitatie

Elena Băsescu își duce copiii la echitație

Fiica cea mică a fostului președinte pune foarte mult accent pe sport, motiv pentru care a decis să-și ducă și copiii la echitație, deși cursurile sunt destul de costisitoare.

Sofia Anais, Traian Jr. şi Anastasia sunt extrem de încântați de cai şi deja au învățat foarte bine secretele acestui sport minunat. Echitația pare că a intrat în programul lor obişnuit şi uneori sunt duşi la cursuri chiar de către bunica lor, Maria Băsescu. Cei trei micuți învață să călărească la centrul de călărie din comuna Baloteşti, județul Ilfov.

Citește și Elena Băsescu își educă după obiceiuri regale cei trei copii. Pasiuni de lux, nu orice părinte își permite!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...