Partenerul Elenei Udrea, surprins în prezența unei alte femei. Gestul făcut de Adrian Alexandrov dă mult de bănuit

Badea Violeta 29.08.2022, 09:16

Elena Udrea își ispășește pedeapsa de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute și toți ochii sunt ațintiți asupra partenerului ei de viață, Adrian Alexandrov. Toată lumea se întreabă ce face în tot acest timp iubitul fostei blonde de la Cotroceni. Ei bine, afaceristul a fost surprins recent pe străzile din Capitală. Nu singur, ci în prezența unei alte femei. Iată imaginile incendiare!

Adrian Alexandrov, surprins în public. Cine e femeia cu care a fost văzut

Familia Elenei Udrea trece prin momente cumplite după sentința primită de fosta politiciană. De curând, aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare.

În timp ce fosta blondă de la Cotroceni se află după gratii, partenerul ei de viață a fost surprins de spynews.ro la un restaurant de lux din Capitală. Mai mult decât atât, omul de afaceri nu era singur, ci alături de o altă femeie.

Mai exact, bărbatul a fost văzut în timp ce stătea de vorbă cu Andreea Cosma, fostă membră a Camerei Deputaților din Parlamentul României. Cei doi au discutat puțin, apoi femeia, care a fost condamndată pentru corupție, s-a întors la masa ei, unde se aflau o femeie și un bărbat. Iată VIDEO aici!

Adrian Alexandrov si Elena Udrea
Adrian Alexandrov si Elena Udrea

Adevărul despre femeia cu care a fost surprins Adrian Alexandrov

Andreea Cosma, la fel ca și Elena Udrea, a trecut printr-o perioadă nefastă în 2018, când a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru fapte de corupție.

Ulterior, decizia a fost contestată, iar ICCJ a dispus desființarea condamnării sale, măsura Instanței Supreme fiind definitivă. Mai mut, de curând, fostul deputat PSD a cerut magistraţilor excluderea şi „eliminarea fizică” din dosar a tuturor mijloacelor de probă administrate în etapa procesuală a fondului din primul ciclu procesual. Magistraţii prahoveni au respins cererea, însă soluţia nu este definitivă.

Acelaşi complet a admis însă o solicitare prin care femeia a cerut sesizarea CCR cu exceptia de neconstitutionalitate a dispoziţiilor art. 155 alin.1 Cod penal, articol care vizează întreruperea cursului prescripţiei penale.

„În baza art.29 din Legea nr. 47/1992 admite cererea şi dispune sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 155 alin.1 Cod penal invocată de inculpata Cosma Andreea. Definitivă. II. Respinge ca inadmisibilă cererea formulată de inculpata Cosma Andreea având ca obiect excluderea tuturor mijloacelor de probă administrate în etapa procesuală a fondului din primul ciclu procesual, precum şi a tuturor încheierilor pronunţate de ICCJ în această etapă precum şi eliminarea fizică de la dosarul cauzei a acestor mijloace de probă. Cu apel o dată cu fondul”, este soluţia pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti.

Amintim că dosarul, în care Andreea Cosma a fost inculpată pentru complicitate la abuz în serviciu, faptă care ar fi fost comisă în calitate de notar, a fost trimis instanţei încă din 2015. La vremea aceea, DNA a stabilit un prejudiciu în valoare de 18 milioane de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...