EXCLUSIV

Părinții Nicoletei Luciu se împacă, după 15 ani? Tatăl vedetei tv ne-a dezvăluit marele plan: ”Mi-am propus să îi cer din nou mâna fostei soții!” EXCLUSIV

Oana Pascaru 11.06.2021, 20:52

Tatăl Nicoletei Luciu regretă enorm greșelile tinereții și recunoaște că, din cauza marelui viciu, băutura, relația cu soția și cu trei copii s-a deteriorat semnificativ. Bărbatul le cere acum iertare celor dragi și este decis să lupte pentru soția lui, Lucica, femeia care l-a părăsit, în urmă cu 15 ani, urmare a scandalurilor: ”Mi-am propus să îi cer din nou mâna fostei soții!”, ne-a spus Ion Luciu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Tatăl Nicoletei Luciu vrea să se însoare din nou. Pe cine vrea să ceară în căsătorie

Tatăl Nicoletei Luciu își vrea familia înapoi, după ce a renunțat la marele viciu, băutura.

“Nu se știe încă dacă mă împac cu fosta soție, dar eu sper acest lucru. Mi-am propus să îi cer din nou mâna fostei soții, dar momentan mai am de rezolvat unele lucruri și după aia o să o caut și sper să ne împăcăm. Îmi pare rău după ea, prima iubire nu se uită niciodată”, a spus Ion Luciu, pentru impact.ro.

Nicoleta Luciu si tatal ei
Nicoleta Luciu si tatal ei

Nicoleta Luciu: ” Mama nu a luat așa omoruri, dar îi mai trăgea câte una”

Nicoleta Luciu nu a uitat scandalurile tatălui, din anii copilăriei.

“Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu și putea să stea. Le-am interzis să-și mai vorbească pentru că își făceau rău unul altuia și nu avea rost. Mama nu a luat așa omoruri, dar îi mai trăgea câte una. Scandalurile s-au diminuat odată cu trecerea anilor. Erau niște reguli stricte în casă, cine nu le respectă suporta consecințele. Acum nu știu cum se descurcă, pentru că noi nu îi dăm bani, dar îi cumpărăm alimente, medicamente, întreținerea i-o plătesc eu. M-a durut că nu am simțit și eu dragostea de tată, el era destul de drastic cu noi. Dar până la urmă și disciplina are rolul ei. Dacă ar fi să schimb un singur lucru pe lumea asta, ar fi problema asta cu tatăl meu”, a povestit ea, la PRO TV.

Ion Luciu și-a recunoscut marele viciu: ”Beam din cauza stresului”

Ion Luciu și-a recunoscut marele viciu: ”Beam din cauza stresului. Am avut serviciu bun si nu mi-a fost greu să cresc cei trei copii. Am fost puțin exigent, ca să nu facă prostii copiii mei. Îi certam să nu se ducă în discoteci, noaptea târziu. Am fost exigent cu copiii mei, am fost un tată sever”, a spus el, la Kanal D.

Nicoleta Luciu și tatăl ei au făcut pace de Paște: ”A fost foarte frumos totul!”

Nicoleta Luciu a făcut pace cu tatăl ei, invitându-l, de Paște, la Miercurea – Ciuc.

Am fost, de Paște, la Miercurea – Ciuc, la Nicoleta și am stat o săptămână, a fost foarte frumos totul acolo. Nepoții sunt bine, sănătoși, zburdă ca niște miei. Ei sunt cu treburile lor, eu, cu ale mele, am fost acolo să mă mai deconectez. Așa e în viață”, ne-a spus tatăl vedetei tv.

Nicoleta Luciu, căsătorită de 9 ani

Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu afaceristul Zsolt Csergo și au împreună patru copii.