Părinții lui sunt actori celebri, dar el mănâncă din gunoaie. Povestea șocantă de la Hollywood

Iancu Andreea 22.10.2020, 08:53
Părinții lui sunt actori celebri, dar el mănâncă din gunoaie. Povestea șocantă de la Hollywood

Fiul unor actori celebri de la Hollywood trăiește o poveste cutremurătoare. În ciuda averii pe care o are familia sa, bărbatul trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie. De asemenea, nici starea sa de sănătate nu este una tocmai bună, acesta riscând să îi fie amputate picioarele.

Mănâncă din gunoaie, în ciuda faptului că părinții lui sunt actori celebri

O poveste de la Hollywood este demnă de scenariul unui film. În ciuda faptului că averea familiei sale este estimată la 500 de milioane de dolari, fiul unor actori celebri a ales să trăiască o viață mizeră, pe străzi. Fiul vitreg al Barbarei Streisand duce o viață de cerșetor, locuind pe străzi și mâncând din gunoaie.

Jess Brolin este fiul actorului James Brolin, dar și fratele lui Josh Brolin. Chiar dacă părinții săi sunt două vedete cunoscute ale Hollywood-ului, bărbatul are probleme teribile. Bărbatul își trăiește zilele pe străzile din California, în ciuda ajutorului familiei. Se pare că Jess a priedut în 2011 apartamentul pentru care plătea 800 de dolari pe lună. Astfel, bărbatul în vârstă de 47 de ani a ajuns să trăiască pe străzi. Totuși, el a refuzat să primească ajutor din partea familie și se descurcă cum poate.

Din păcate, starea de sănătate a bărbatul este una precară. Acesta este obez și are picioarele pline de răni. Mama sa vitregă, Barbara, este îngrijorată pentru el, însă nu reușește să ia legătura cu Jess. Specialiștii consideră că din cauza afecțiunilor, picioarele bărbatului ar putea fi amputate.

„Este o bombă cu cronometru. Este necesară o intervenţie din partea familiei sale. Nu aş fi surprins dacă ar avea un atac de cord mâine”, spune o sursă.

Jess Brolin mănâncă din gunoaie, în ciuda faptului că are părinți celebri
Jess Brolin mănâncă din gunoaie, în ciuda faptului că are părinți celebri

Este fiul unor mari actori

Părinții lui Jess Brolin sunt nimeni alții decât actorii James Brolin și Jane Cameron Agee. Cuplul a avut doi băieți, pe Josh, care s-a născut în 1968 și pe Jess, care a venit pe lume în 1972. Totuși, în ciuda familiei frumoase pe care o formau, James și Jane au decis să divorțeze după un mariaj de 18 ani.

Ulterior căsătoriei eșuate, James s-a recăsătorit, de data aceasta cu actrița Barbara Streisand. Astfel, aceasta a devenit mama vitregă a celor doi fii ai actorului.

Având origini în care talentul este la el acasă, Jess Brolin ar fi putut deveni cu ușurință o celebritate la Hollywood. Totuși, din motive necunoscute, bărbatul a ales să ducă o viață de cerșetor. După ce mama sa, Jane Cameron a murit într-un accident de mașină, Jess a moștenit o avere cu șase cifre. Chiar și așa, Jess a dormit într-un camion și a început ulterior să locuiască pe străzi.

În ciuda eforturilor familiei, Jess Brolin nu își dorește să fie ajutat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...