VIDEO EXCLUSIV

Părinții Iulianei și Anei Beregoi, despre drumul spre succes al fiicelor lor. „Am făcut sacrificii”. VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 02.01.2023, 12:55

Natalia și Andrei Beregoi au mărturisit în exclusivitate pentru impact.ro că și-au sprijinit fiicele încă de mici, de când și-au dat seama că le place muzica. Cei doi au mai spus că în acest moment nu mai investesc în acestea, pentru că ele au deja o echipă managerială ce le sprijină și nu ne-au ascuns faptul că principalul motiv de ceartă dintre Iuliana și Ana erau jucăriile.

Părinții Iulianei și Anei Beregoi, dezvăluiri despre fiicele lor

La doar 18 ani, Iuliana Beregoi are deja lumea la picioare. Este idolul tinerei generații și are tot viitorul înaine. La rându-i, și sora sa mai mică, Ana, pare să-i calce pe urme.

Un motiv suficient pentru părinții celor două, Natalia și Andrei Beregoi, să fie mândri de fiicele lor. Pe care, potrivit mărturisirilor făcute de aceștia pentru impact.to, le-au susținut încă de când și-au dat seama că-și doresc să urmeze acest drum.

Iuliana avea doar patru ani când și-a manifestat pasiunea pentru muzică. Mama și tatăl său au făcut tot posibilul ca aceasta să-și urmeze visul. Au investit în costumele de scenă și-n participarea la concursuri. În prezent însă, cei doi nu mai investesc în fiicele lor, care deja au o echipă managerială ce le sprijină.

„Iuliana și-a urmat visul și a ajuns acolo unde și-a dorit. De la 4 ani ne-am dat ambii seama că-i place foarte mult muzica și am susținut-o.

Am făcut sacrificii finaciare privind investițiile în costume, participarea la concursuri, dar de când am făcut cunoștință cu Cătălin Dascălu și Alina Todașcă, am terminat cu investițiile”, ne-a mărturisit Natalia Beregoi.

„Iuliana a depus eforturi multe, nopți nedormite, iar acesta e rezultatul. Împreună cu soția, am hotărât să facem tot ce-și doresc copiii noștri, să le fim un sprijin”, a completat Andrei Beregoi.

Citește și Iuliana Beregoi a dezvăluit ce o face să plângă. „Încerc să fiu model pentru generația mea”!

Parintii Beregoi
Parintii Beregoi

Care era principalul motiv de ceartă dintre surorile Beregoi

Ca în orice familie cu mai mulți copii, și între Iuliana și Ana au existat inevitabilele certuri ale copilăriei. Tatăl celor două ne-a dezvăluit că principalul motiv îl constituiau jucăriile, pe care nu știau cum să le împartă.

„Jucăriile erau aceleași, dar nu le puteau împărți, asta e a mea, ba asta e a mea. Când m-am căsătorit cu soția mea, i-am zis ca ea trebuie să fie prietena copiilor, iar eu să fiu mai dur”, ne-a spus acesta.

„Acum se înțeleg foarte bine. Ana deja a crescut, deja e mai mare. Nu eram duri cu ele, ele singure se împăcau, încercam să le explicăm că nu-i bine așa, că sunt surori și trebuie să se înțeleagă. Ambele erau energice, Iuliana e mai modestă, Ana e mai băiețoasă. Dar frumoase amândouă”, a adăugat mama acestora.

Cum se descurcă cu școala

În ciuda faptului că au un program încărcat, surorile Beregoi reușesc să se descurce și cu școala. Iuliana e acum în clasa a XII-a și a întâmpinat mici probleme, potrivit mărturisirilor făcute de mama sa, dar merge la ore suplimentare și a reușit să încheie semestrul cu medii de 8 și 9:

„Iuliana a avut mici probleme cu școala, dar merge la ore suplimentare. A terminat însă cu bine primul semestru, cu medii de 8 și 9. Iulianei până în clasa a IX-a îi plăcea matematica, acum nu mai știu. Va urma și o facultate, dar momentan e secret”

Andrei Beregoi nu ne-a ascuns însă faptul că Ana face niște compuneri foarte frumoase și că-i place mult limba și literatura română:
„Ana merge bine cu școala, are reușite bune. Ei îi place limba română, literatura, iar când scrie o compunere, o face foarte bine, eu nu aș putea scrie așa”.

Video: Dorin Marinuș

Citește și Pe ce a plătit o avere Iuliana Beregoi. Adolescenta e pusă pe fapte mari (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe