Părinții Alexandrei Măceșanu, anunț plin de furie: ”Ea ne-a îngropat copilul!”

Rădulescu Valentin 21.02.2020, 20:00
Părinții Alexandrei Măceșanu, anunț plin de furie: ”Ea ne-a îngropat copilul!”

Părinții Alexandrei Măceșanu fac un anunț plin de furie, după suferința trăită în urma cazului Caracal. Aceștia s-au săturat să fie umiliți de către stat și s-au arătat total nemulțumiți de recenta numire a noului procuror șef al DIICOT.

Părinții Alexandrei Măceșanu, anunț plin de furie

După șapte luni de durere în timp ce părinții Alexandrei Măceșanu au ținut doliu, au primit acum o nouă lovitură din partea statului. Aceștia s-au confesat vărului lor, Alexandru Cumpănașu, transmițând un mesaj cu un impact emoțional. Familia menționează că numirea Elenei-Giorgiana Hosu în funcția de procuror șef la DIICOT, este cea mai mare palmă pe care au putut să o primească. În urma amenzii primite de la Curtea de Apel Craiova, ei afirmă acum că această numirea le-a distrus și ultima fărâmă de speranță pe care o aveau.

După amenda primita de la Curtea de Apel Craiova pentru ca am îndrăznit sa cerem mutarea cauzei din cloaca de infractori și interlopi din județul Olt, prieteni ai lui Dincă, aceasta numire reprezinta distrugerea fărâmei de speranță ca s-ar putea face vreodată dreptate in cazul Alexandrei si umilirea noastră ca parinți fata de tot ceea ce am încercat sa facem pentru a o găsi!, au transmis părinții Alexandrei.

Părinții Alexandrei afirmă că l-au rugat pe vărul lor, Alexandru Cumpănașu, să nu mai întreprindă nici un demers pentru a putea să se lupte cu instituțiile statului. Familia susține că au creeat prea multe lovituri la adresa statului, iar acum se așteaptă la orice din partea acestora. ”Alexandru a făcut tot ce a putut, e eroul Alexandrei, dar pur și simplu ne simțim vinovați pentru răul făcut în ultima perioadă la adresa Alexandrei, despre care public se știe foarte puțin. Nu vrem să riscăm să îl pierdem și pe el”, au mai transmis pe facebook părinții fetei răpite de Gheorghe Dincă.

Părinții Alexandrei Măceșanu, anunț plin de furie: ”Ea ne-a îngropat copilul!”
Părinții Alexandrei Măceșanu, anunț plin de furie: ”Ea ne-a îngropat copilul!”

Declarația dură despre noul procuor-șef

În anunțul făcut de părinții Alexandrei prin Alexandru Cumpănașu, spun că ”Doamna Hosu a îngropat-o pe Alexandra de vie. Mulți oameni ar urma să fie și ei pierduți din cauza indiferenței acesteia, dar ei însă, nu vor să își piardă speranța că Alexandra va intra într-o zi pe poartă. Fiica lor a fost ”îngropată” astăzi de statul român, prin decizia numirii acesteia în fruntea DIICOT”, mai precizează ei.

Aceștia au închis anunțul prin mulțumirea a milioanelor de români ce le-au stat alături. I-au rugat pe susținătorii lor să fie puternici și poate atunci vor avea și ei un ajutor.

Urmăriți Impact.ro și pe