Părerea sinceră a lui Adrian Enache despre relația fiicei sale cu fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. „Acum totul e modern”

Badea Violeta 25.01.2023, 16:05

Diana Enache se iubește de circa patru ani de zile cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Ce părere are Adrian Enache despre relația celor doi îndrăgostiți? Ei bine, artistul a vorbit, de curând, despre povestea de iubire pe care o trăiește fiicei lui cu băiatul controversatului om de afaceri. Iată ce spune cântărețul despre tânărul care i-a furat inima Dianei!

Ce părere are Adrian Enache despre relația dintre fiica sa și fiul lui Sorin Ovidiu Vântu

Adrian Enache, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, se poate considera un bărbat extrem de norocos. Pe lângă cariera sa impresionantă în muzică, solistul se bucură și de o viață personală împlinită.

Adrian Enache se iubește cu Iuliana Marciuc de foarte multă vreme, însă în trecut a fost căsătorit timp de două decenii cu Corina, nimeni alta decât mama Dianei.

În vârstă de 26 de ani, tânăra trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ionuț, băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu. În cadrul unui interviu pentru Playtech Știri, Adrian Enache a mărturisit că îl îndrăgește pe iubitul fiicei sale, dar a ţinut să sublinieze că cel mai important este să-i placă ei.

„Nu am comentat, nu-mi plac bârfele. Nu mă bag în astea, că se interpretează. Important ca Diana să fie fericită și este. Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor. Mie îmi place băiatul, dar nu trebuie să-mi placă mie.

Normal că-l cunosc. Nu-s legați prin placentă. Nu mai e ca pe vremuri, acum totul e modern. Nu locuiesc împreună. În astfel de cazuri, se consumă relația prea repede. Iar când vrei să faci pasul următor, nu mai ai ce, se trezesc deja plictisiți”, a declarat solistul pentru sursa citată.

Citește și Cum reușesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache să păstreze flacăra iubirii aprinsă și după 26 de ani. „Este foarte important”!

Adrian Enache si fiica sa, Diana
Adrian Enache si fiica lui, Diana

„Tata și iubitul meu sunt prieteni, se înțeleg foarte bine”

În anul 2020, Diana Enache declara că pentru ea este foarte important ca parterul său să se înțeleagă cu tatăl ei. Și, tot atunci, aceasta spunea că nu se gândește încă la căsătorie.

„Da, am o relație serioasă de trei ani și ne înțelegem foarte bine. Tata și iubitul meu sunt prieteni, se înțeleg foarte bine. Pentru mine contează și asta. E bine să fie armonie.”, spunea Diana Enache, conform aceleiași surse.

,,Nu mă pot cere singură în căsătorie, nu am niciun inel. Ca orice femeie mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie. Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni.

Și oameni care se cunosc și după patru louni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri.”, mai preciza tânăra

Citește și Adrian Enache și fiica lui, Diana, au plecat azi la New York: „Voi cânta Elvis și pentru americani. Totul e sold out”. Ce manelist de top îi însoțește peste Ocean. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...