Părerea lui Florin Călinescu despre partidele din parlamentul României. De ce spune că USR-PLUS trebuie să dispară

Stan Filon 28.01.2021, 20:45
Părerea lui Florin Călinescu despre partidele din parlamentul României. De ce spune că USR-PLUS trebuie să dispară

Florin Călinescu a făcut declarații acide legate de clasa politică din România! Actorul a spus ce crede el că se va întâmpla în Parlamentul României, a vorbit despre procesul în care este chemat ca martor, dar și ambițiile sale politice.

Florin Călinescu a vorbit despre partidele parlamentare din România. ”Trebuie să dispară”

Florin Călinescu a fost invitatul lui Liviu Mihaiu la Radio Guerilla, unde a făcut câteva predicții interesante despre soarta partidelor parlamentare din România. Acesta a adus acuzații grave partidului USR-PLUS, despre care a spus că este plin de servicii secrete și ar trebui pur și simplu să dispară.

”Eu cred că politic PSD, PNL, USR PLUS și AUR ne vor face un mare serviciu până în 2024 pentru că nu au cum să rezolve lucruri. Sloganul meu a fost să-i lăsăm pe alții să vomite, iar noi să încercăm să rezolvăm ceva. Nu si vor face treaba că nu au cum.

Florin Calinescu a vorbit despre partidele parlamentare din Romania. ”Trebuie sa dispara”
Florin Calinescu a vorbit despre partidele parlamentare din Romania. ”Trebuie sa dispara”

”Acolo colcăie de informații și servicii”

Se vor compromite. Probabil ar trebui să dislocămm ceva din USR – PLUS. Trebuie să dispară, acolo colcăie de informații și servicii. Trebuie să găsim tineri. Noua jucărie a lui Iohannis va distruge PNL, asta e clar”, a adăugat președintele Partidului Verde.

Florin Călinescu a vorbit și despre ambițiile sale politice, din funcția de lider al Partidului Verde. ”Probabil câțiva europarlamentari, au acces în Paralament, dar nu mă mulțumește cu nimic accesul în Paralament dacă nu depășim un anume procent”, a mai spus Florin Călinescu.

Pe lângă toate acestea, Florin Călinescu trebuie să ajungă și în fața judecătorilor, unde a fost chemat ca martor într-un proces în care apare numele lui Viorel Hrebenciuc și a lui Gheorghe Ștefan. ”Primesc acasă o hârtie să fiu martor în data de… unde să fiu martor? Păi ați fost cerut martor.

Am fost chemat într-un proces cu Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și fosta președintă a CNA, Laura Georgescu. O să mă duc să întreb instanța în ce calitate m-au chemat. N-am avut nicio relație cu domnul Hrebenciuc”, a declarat actorul la Radio Guerilla.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...