Panică printre șoferi după ce un obiect misterios a căzut din cer pe o mașină parcată. Mirosea ciudat și era fierbinte la atingere

Mihnea Tălău 17.05.2023, 20:59
Panică printre șoferi după ce un obiect misterios a căzut din cer pe o mașină parcată. Mirosea ciudat și era fierbinte la atingere

Un bărbat din Brazilia a rămas șocat după ce un obiect metalic fierbinte la atingere și cu miros de „ouă în putrefacție” a căzut din cer pe mașina sa, lovind plafonul și declanșând alarma.

Obiect misterios căzut din cer pe o mașină

Marcel de Camargo, un bancher din Sao Paulo, Brazilia, a declarat că se afla acasă când a auzit ceea ce a crezut că este o explozie afară și s-a dus să investigheze, doar pentru a descoperi că un obiect cilindric ciudat i-a lovit vehiculul.

„Mâncam cu soția mea în casă și am auzit o bubuitură foarte puternică. Apoi s-a declanșat alarma mașinii”, a declarat el pentru postul local de știri, potrivit Daily Star.

Marcel a spus că inițial a crezut că agitația a fost un jaf, dar după ce a aruncat o privire în zonă nu a văzut pe nimeni care să pară suspect.

În acel moment a observat avariile de la mașina sa.

„Când m-am uitat în garaj, am văzut că acoperișul mașinii mele era lovit și puțin adâncit. M-am gândit că cineva ar fi putut arunca ceva afară, dar am ajuns să observ conturul unui cerc marcat și, în același moment, am ajuns la concluzia că piesa trebuie să fi căzut din cer”, a spus bancherul.

Până în prezent nimeni nu a putut oferi un răspuns

Marcel a observat obiectul metalic despre care presupunea că era responsabil pentru avariile mașinii sale, întins pe jos, dar după ce s-a dus să-l ridice și-a dat seama că era extrem de fierbinte.

„Nu puteam să-l ating cu mâna. Mă bucur că nu a lovit capul nimănui, pentru că putea fi fatal. Dar asta nu s-a întâmplat și suntem bine”, a afirmat el.

La o zi după ce a găsit obiectul misterios, soția sa s-a dus să se uite și a observat că avea un miros ciudat.

„Vârful era îndoit, iar din el ieșea ulei negru. De asemenea, avea un miros de ou stricat”, a mai adăugat bancherul.

El a conchis că a vorbit cu prietenii săi ingineri în încercarea de a afla ce era acel obiect ciudat, dar niciunul dintre ei nu a putut să-i dea un răspuns.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...