Panică într-o emisiune TV din România. Vedetei i s-a făcut rău, a fost nevoie să vină medicii. ”Pune-o pe-o parte”

Ana Anitoiu 22.08.2021, 16:09

Au fost momente de panică într-o emisiune TV din România. Unei vedete i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor. Primul lucru pe care l-a spus invitata după ce și-a revenit a surprins pe toată lumea.

Momentul în care vedetei i s-a făcut rău

Vedeta a vrut neapărat să demonstreze că este curajoasă și poate duce până la capăt o provocare dificilă. Mai exact, la noul sezon al emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, ce a avut premiera sâmbătă la Antena 1, ea a vrut să sară de la cinci metri, deși a avertizat că nu știe să înoate.

Mai exact, Margherita de la Clejani, care a participat și la o ediție a emisiunii ”Asia Express” la Antena 1, a vrut din nou să arate că se poate descurca în situații dificile. Însă, înainte de a sări de la cinci metri, vedeta a leșinat. “Pune-o pe-o parte!”, i-au strigat ceilalți concurenți antrenorului Cătălin Cozma.

Panica intr-o emisiune TV din Romania. Vedetei i s-a facut rau si a trebuit sa vina medicii. ”Pune-o pe-o parte”
Anna Lesko la ”Splash! Vedete la apa”

Ce a spus vedeta după ce și-a revenit

Antrenorul a reacționat imediat și a chemat cadrele medicale. Margheritei de la Clejani i-a fost administrat calciu și magneziu și și-a revenit într-un timp destul de scurt. Însă, când a redevenit conștientă, ea s-a arătat surprinsă că n-a apucat să sară de la cinci metri.

“Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, a spus Margherita de la Clejani, care a primit doar note mici la jurizare. Apoi, vedeta a decis să sară de la un metru.

O altă vedetă a lăsat mască pe toată lumea

La aceeași emisiune, o altă vedetă a lăsat mască pe toată lumea. Anna Lesko, care se numără printre coprezentatorii emisiunii, alături de Răzvan Fodor și Ramona Olaru, a apărut într-o rochie spectaculoasă. Ținuta a fost total neobișnuită, cu decupaje în locuri unde ar fi trebuit să se vadă lenjeria intimă. Doar că vedeta a părut să nu poarte acest articol vestimentar.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță sunt jurații care acordă câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții ”Splash! Vedete la apă”, un concurent este ales de juriu pentru a se califica în finală. Cristi Pulhac este primul finalist. Paula Chirilă şi Romică Ţociu se ocupă de partea de omor a show-ului.

”Nu mă omor după apă! Cine mă cunoaşte bine, ştie că nu exagerez. Pentru mine, cea mai bună apă este şpriţul!. Eu nu pot să fac ce fac ceilalţi, adică să sar de la doi metri, trei metri. Ce să mai vorbim de cinci, că mi se taie răsuflarea. Noroc că anul acesta, alături de Paula, ne ocupăm de partea de umor a emisiunii, că altfel nu ştiu pe unde scoteam pălăria!”, a spus Romică Țociu.

Urmăriți Impact.ro și pe