Până şi cele mai frumoase femei sunt înşelate. Gina Pistol, trădată de iubit chiar cu cea mai bună prietenă

Ioana Bucur 19.11.2021, 23:46
Până şi cele mai frumoase femei sunt înşelate. Gina Pistol, trădată de iubit chiar cu cea mai bună prietenă

Este frumoasă, celebră și tocmai i s-a îndeplinit cea mai mare dorință a vieții: să devină mamă. Dacă astăzi se poate declara o femeie împlinită, din toate punctele de vedere, norocul nu a fost mereu de partea ei. Gina Pistol a simțit pe propria piele ce înseamnă trădarea. Vedeta a fost înșelată de iubit cu una dintre prietenele ei.

Gina Pistol, înșelată de iubit

De câțiva ani, Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Este mama unei fetițe minunate și și-a găsit adevărata fericire lângă bărbatul care o iubește necondiționat: Smiley.

Puțini știu că înainte de a-și întâlni sufletul pereche, vedeta a trecut printr-o experiență dureroasă. După șase ani de relație, a aflat că iubitul o înșela. A fost o dublă trădare, în condițiile în care „cealaltă femeie” era chiar una dintre prietenele ei.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea de Chefi la Cuțite a vorbit despre momentul în care a aflat că a fost înșelată.

„Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații.

Am avut o relație de șase ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, trădată de iubit chiar cu cea mai bună prietenă

Cum a ajuns să prezinte Asia Express

Gina Pistol este extrem de îndrăgită de fanii emisiunii Asia Express, după ce iubita lui Smiley a devenit un simbol al show-ului de la Antena 1. Deși pare că rolul de moderator al producției este unul care îi vine mănușă, în realitate Gina a fost abordată inițial pentru a fi concurentă în cadrul primelor ediții ale emisiunii. Vedeta a povestit recent cum a ajuns să devină prezentatoarea-etalon la Asia Express.

„Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: Cu cine fac eu echipă?

Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața… Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert.

Am dat câteva probe ca prezentatoare tv. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu așa. Acum uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare”, a spus iubita lui Smiley, potrivit a1.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...