Până când va mai trebui să purtăm masca de protecție în spații închise. Anunțul făcut de Ludovic Orban

Românii care se întreabă până când va mai trebui să purtăm masca de protecție în spații închise și-au primit un răspuns chiar din partea premierului. Ludovic Orban a formulat un anunț deosebit de important, pentru toți cetățenii.

Până când va mai trebui să purtăm masca de protecție în spații închise

Până când va mai trebui să purtăm masca de protecție în spații închise. Anunțul făcut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunțat până când va mai fi necesar să purtăm masca de protecție în spațiile închise

Anunțul făcut de Ludovic Orban ar putea fi considerat surprinzător de mulți români. După ședința de guvern din această luni a fost stabilit cât mai este necesară o mască de protecție, în spațiile închise, precum în supermarketuri fie zone comerciale. Cetățenii trebuie să rămână în continuare vigilenți în ceea ce privește riscurile de molipsire cu coronavirus.

În ultima perioadă au fost semnalate tot mai multe cazuri de îmbolnăvire și în România. Pentru că acest procent al îmbolnăvirilor este în creștere, în ultimele zile au fost luate în calcul măsuri suplimentare pentru protecția românilor. Măsurile sunt unele considerate necesare și din pricina faptului că numărul de îmbolnăviri a urcat cu 250 de noi cazuri, în doar 24 de ore. Din acest motiv, Ludovic Orban a susținut în această luni că vor fi menținute regulile de distanțare fizică, dar și masca de protecție, câtă vreme este necesar acest lucru. De asemenea, o mască este obligatorie atât în spațiile de transport în comun, dar și în cele comerciale. O astfel de măsură ar putea fi prevăzută și până la finele anului 2020.

Anunțul făcut de Ludovic Orban

„Cât timp va fi necesar, vom păstra necesitatea portului măştii. Cât timp va fi necesar, vom menţine triajul, măsurarea temperaturii, obligaţia de purtare a distanţei, regulile de distanţare fizică în scop sanitar în tot ceea ce înseamnă transport public, spaţii comerciale, locuri de muncă, pieţe, restaurante, terase. Este cea mai puternică formă de protecţie contra infecţiei”, a transmis Ludovic Orban, luni, potrivit Agerpres.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI