Pactul nebănuit dintre Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț. „Suntem pe aceeași lungime de undă”

Badea Violeta 19.01.2023, 12:10

De-a lungul timpului, Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au scos mai multe melodii de succes împreună. Însă, nu de puține ori aceștia au ajuns să se certe. Atunci când a avut loc ultima împăcare, însă, cei doi artiști au căzut de comun acord să dea uitării toate neînțelegerile și au făcut un pact.

Ce înțelegere au făcut Georgiana Lobonț și Armin Nicoară după ultima împăcare

Ani buni, Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au avut parte de o colaborare perfectă. Cei doi au scos numeroase piese împreună și au încântat publicul cu show-urile lor.

Însă, la un moment dat, saxofonistul și cântăreața au ajuns să se certe. Nu o dată, ci de mai multe ori. În cele din urmă, cei doi au decis să facă un pact pentru a nu mai exista neînțelegeri între ei.

„Noi am picat de comun acord, eu cu nașa Georgiana ca atunci când eu vin cu o idee să o postăm pe canalul meu. Când ea vine cu o idee, o postăm pe canalul ei.

Așa am vrut să fie înțelegere pentru că eu cu nașa Georgiana tot timpul avem o înțelegere și mereu suntem pe aceeași lungime de undă și sperăm să iasă un proiect mare de tot.

Lumea știe unde suntem noi trei, de fiecare dată iese un mare mare show. Lumea mereu vorbește că unde suntem noi: Armin Nicoară, Georgiana Lobonț și Claudia Puican e mare show și tot timpul numai de bine s-a vorbit de spectacolele noastre.

Vrem ca 2023 să fie anul nostru, să fie un an spectaculos pentru toți trei și să fim cu forțe maxime. Ne bucurăm că avem un număr mare de oameni care sunt alături de noi”, adeclarat Armin Nicoară pentru WOWbiz.ro.

Citește și Propunerile indecente pe care le primea Georgiana Lobonț de la Armin Nicoară. Artistul a spus fără jenă, de față cu actuala soție!

Armin Nicoara si Georgiana Lobont
Armin Nicoara si Georgiana Lobont

Câți bani câștigă Georgiana Lobonț din muzică

Georgiana Lobonț a colaborat cu foarte mulți artiști și se bucură de o popularitate uriașă, așa că nu duce lipsă de solicitări. Însă nu oricine îşi permite să o cheme pe artistă să cânte.

Potrivit celor de la Cancan, solista încasează peste 4.000 de euro pe oră, la fiecare eveniment la care este chemată. În plus, aceasta mai câștigă bani și din YouTube. Conform statisticilor de pe Social Blade, celebra artistă câștigă până la 390 de dolari pe zi, cu un singur videoclip.

Citește și Georgiana Lobonț s-a afișat cu semne bizare pe corp, în vacanța alături de soț. Ce au observat fanii imediat. „Dar de ce ai atât de multe”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...