„OZN” în mijlocul Clujului. Locuitorii fac haz de necaz: „E mic și amărât și cu beculețe”

Elena Avramescu 01.03.2021, 12:13
„OZN” în mijlocul Clujului. Locuitorii fac haz de necaz: „E mic și amărât și cu beculețe”

„OZN” în mijlocul Clujului. Locuitorii orașului Cluj sunt amuzați și stupefiați în același timp, după ce o poză a fost postată pe grupul de Facebook „Clujul Civic”. În acea fotografie apare un sens giratoriu extrem de ciudat, cum nu s-a mai văzut în România până acum.

„OZN” în mijlocul Clujului

Astfel, clujenii se amuză teribil pe seama acestui sens giratoriu luminat cu becuri din Cluj-Napoca, asemănându-l chiar cu un OZN. În plus, autorul a corelat aspectul sensului giratoriu cu cel al unui OZN , despre care a spus că probabil a ajuns pe Pământ de câteva luni.

Edilul Clujului se mândrește cu prima stradă smart din RO. E timpul să includă pe lista mândriei și pe primul OZN giratoriu din RO. A fost văzut la intersecția Goga cu Grigorescu. Cred că a ajuns pe Terra de câteva luni, a spus autorul postării.

Extrem de rapid au început să vină valuri de comentarii la poza cu pricina, iar una dintre clujence a spus că pe ea o binedispune acest sens giratoriu: „De fiecare dată când trec pe acolo mă binedispun instant. E amuzant, nu are nici o legătură cu nimic, e mic și amarat și cu beculețe.”

Un alt comentariu amuzant a fost al unui bărbat care a răspuns pozitiv acestui „OZN” din apropierea cartierului Grigorescu, mai ales pentru că este un iubitor de SF: „Pe mine, iubitor de SF m-a făcut să zâmbesc. Nu mă deranjează.”

OZN in mijlocul Clujului
OZN Cluj

Însă cei mai mulți dintre cetățeni susțin că locul său era mai potrivit în Hoia-Baciu sau chiar că apariția acelui sens giratoriu ar fi datorată influenței pădurii, despre care se crede că ar fi un loc unde se întâmplă destul de des fenomene paranormale.

Un alt clujean susține că sensul giratoriu ar fi fost pus pe gratis de către o firmă producătoare românească, pentru a fi un real ajutor în următoarele licitații care vor avea loc.

Acel giratoriu a fost pus pe gratis de o firmă producătoare românească, din ce imi aduc aminte. Firma respectivă parca avea nevoie de portofoliu ca să îi ajute în licitațiile viitoare. Asta a convins Primăria să îl accepte, deși e foarte urât, a mai spus un alt cetățean.

Sunt și persoane care consideră că spațiul alocat unui sens giratoriu poate să conțină un petic de verdeață, un mic copac, cu scopul de a ajuta natura.

Oricât de mic ar fi un giratoriu, tot se poate planta un copac sau măcar o tufă în centrul său. Așa ar fi vizibil în mod natural, contrastul cu asfaltul ar fi evident și n-am mai avea nevoie de luminițe verzi care clipocesc sau 3 rânduri de borduri multicolore.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...