Otniela Sandu, dezvăluiri intime în premieră. Ce spune despre iubit

Iancu Andreea 07.08.2020, 21:03
Otniela Sandu, dezvăluiri intime în premieră. Ce spune despre iubit

Telespectatorii fideli o cunosc pe Otniela Sandu în urma show-ului ”Ferma”, de la Pro TV. Cu toate că a apărut în fața publicului așa cum este ea, naturală, puțini cunosc lucruri intime din viața vedetei. Tânăra a făcut dezvăluiri despre existența unui iubit în viața sa.

Otniela Sandu vorbește despre relațiile sale

Deși a devenit cunoscută în urmă participării la mai multe show-uri TV precum „Ferma” sau „Survivor”, puține lucruri se cunosc despre adevărata ocupație a Otnielei. Cu toate acestea, tânăra a atras imediat atenția publicului, dar și a bărbaților. Otniela este cu adevărat o femeie frumoasă, pe care unii au asemănat-o cu Shakira. Chiar și așa, în ciuda frumuseții sale, vedeta nu pare să aibă un iubit.

Otniela a vorbit despre viața sa intimă pentru revista Unica și a dezvăluit că deocamdată nu are un partener de viață. Deși este curtată, Otniela nu este într-o relație.

„Dacă aș avea o relație, aș prezenta-o tuturor. În momentul de față nu există această relație. Iubesc… viața. Însă ceva, ceva există acolo! Atunci când lucrurile vor fi clare, nu voi avea nici o problemă să-l prezint!“, a explicat Otniela pentru revista Unica.

Otniela are drept pasiuni actoria și machiajul
Otniela are drept pasiuni actoria și machiajul

Pasionată de film și make up

Tânăra nu s-a făcut remarcată până la apariția în show-urile TV, însă pare să se fi îndrăgostit de camere. Astfel, Otniela Sandu a mărturisit că se pregătește să se lanseze în lumea cinematografică. Totuși, pandemia a afectat producția, drept pentru care nu există o dată sigură anunțată.

Pe de altă parte, tânăra este pasionată de make up. Dincolo de actorie, pe care o îndrăgește de mică, Otniela se bucură să își realizeze propriile machiaje.

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...