Otilia Bilionera revine la TV. La ce emisiune o vom putea vedea după ce a făcut senzație la Ferma

Nicu Stan 12.08.2021, 09:41
Otilia Bilionera revine la TV. La ce emisiune o vom putea vedea după ce a făcut senzație la Ferma

Otilia Bilionera revine la TV. La ce emisiune o vom putea vedea după ce a făcut senzație la Ferma. Artista s-a apucat de cântat de la doar trei ani, fiind îndrăgostită de mică de muzică. În plus, puțini dintre fanii ei știu că Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, în anul 2019.

Otilia Bilionera, concurentă într-o emisiune celebră de la Antena 1. Cântăreața se antrenează de zor pentru a face față provocărilor

Otilia Bilionera revine la TV. După ce a făcut senzație în emisiunea Ferma de la PROTV, acum cântăreața va fi concurentă în emisiunea Splash Vedete la apă, la Antena 1.

Astfel, Otilia Bilionera, alături de alți concurenți de la Splash Vedete la apă, au început pregătirile pentru ce va să fie experiența vieții lor. De asemenea, ea și colegii săi de emisiune se antrenează din greu la bazinul olimpic din Bacău, pentru a putea face față provocărilor showului TV.

Otilia Bilionera si sotul ei
Otilia Bilionera si sotul ei

Câți ani are Otilia Bilionera

Otilia Bilionera are 29 de ani și se poate lăuda cu o frumusețe ieșită din comun, dar și cu o carieră de invidiat. De profesie cântăreață, Otilia Bilionera a cunoscut pasiunea pentru muzică încă de pe vremea când avea doar trei ani.

Vocea inconfundabilă a dus-o pe Otilia Bilionera pe cele mai înalte culmi ale succesului. Astfel, Otilia Bilionera are milioane de vizualizări pe YouTube. De departe, cea mai cunoscută melodie a sa este și cea care îi poartă nemele-Bilionera.

Ce studii are, de fapt, Otilia Bilionera

Surprinzător, ca și în cazul altor artiști, este faptul că studiile Otiliei Bilionera de la Splash! Vedete la apă nu au nicio legătură cu meseria ei. Astfel, cântăreața a absolvit Facultatea de Științe Politice în Capitală, însă a realizat că, de fapt, muzica este marea ei iubire.

Pe de altă parte, Otilia Bilionera, pe numele ei adevărat Otilia Brumă, este luată li nu oricum, ci cu acte. Otilia Bilionera  se iubește de mai mulți ani cu partenerul ei de origine arabă, care i-a devenit și logodnic. Cei doi s-au căsătorit acum doi ani, în mare secret, într-o moschee din Turcia.

Logodnicul Otiliei Bilionera este arab

Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț.

Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a spus Otilia Bilionera la Acces Direct, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe