Osvaldo Rios e de nerecunoscut. Era unul dintre cei mai râvniţi actori din telenovele, păcat! Ce s-a întâmplat cu actorul

Andra Daoud 20.11.2021, 15:31
Osvaldo Rios e de nerecunoscut. Era unul dintre cei mai râvniţi actori din telenovele, păcat! Ce s-a întâmplat cu actorul

Osvaldo Rios făcea furori în telenovele, la începutul anilor 2000. A devenit cunoscut datorită rolurilor din seriale precum ”Kassandra”, ”Jurământul”, ”Triumful dragostei” sau ”Pisica sălbatică” și avea o carieră promițătoare pe micile ecrane. Actorul a dispărut însă brusc din viața publică, iar acum cu greu îl mai recunoști.

Ce s-a întâmplat cu Osvaldo Rios, unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele

Osvaldo Rios avea un viitor promițător în calitate de actor, însă cariera artistică i-a fost umbrită de scandalurile constante de care a avut parte pe plan personal. Dacă în 1999 și 2000 era unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele din America Latină, câțiva ani mai târziu, Osvaldo Rios ținea primele pagini ale ziarelor cu scandalurile din viața personală.

Actorul a primit numeroase plângeri cu privire la violența domestică și totul a culminat cu închisoare. În 2004, actorul de telenovele a fost condamnat la 3 luni și jumătate de închisoare, după care a fost eliberat condiționat.

Și înainte de acest episod actorul a avut probleme cu legea și a mai ajuns pe mâna poliției și în anul 2000, în timp ce filma pentru telenovela ”Îngerul rebel”, la Miami. Fosta lui soție l-a acuzat atunci de violență domestică, dar scandalurile dintre ei durau de câțiva ani, potrivit OK Magazine.

Osvaldo Rios e de nerecunoscut. Era unul dintre cei mai râvniţi actori din telenovele, păcat! Ce s-a întâmplat cu actorul
Osvaldo Rios e de nerecunoscut. Era unul dintre cei mai râvniţi actori din telenovele, păcat! Ce s-a întâmplat cu actorul

A apelat la psiholog pentru a-și calma furia

Osvaldo Rios a făcut terapie, în timp ce era eliberat condiționat și a fost nevoit să participe, timp de doi ani, la un curs de management al furiei. Una dintre fostele iubite a declarat, după ce s-au despărțit, că actorul era adesea violent în relație.

Mă împingea cu toată puterea lui, îmi punea ambele mâini pe piept. Mi-am simţit picioarele zburând sus, am căzut şi m-am lovit de ușă, spunea Daisy Santiago, cea care a avut o relație cu actorul portorican timp de un an.

Și următoarele partenere l-au acuzat de violență domestică, iar aceste scandaluri i-au afectat și cariera artistică. Actorul a recunoscut că a avut o viață intensă, dar susține că nu tot ce s-a scris în presă este adevărat. Chiar anul trecut, poliția a fost chemată la adresa actorului, de către cumnatul acestuia, care a reclamat că Osvaldo ar fi fost violent cu partenera lui. Starul portorican s-a apărat și a spus că:

Nimic din presă nu este adevărat. Nu a existat o astfel de plângere, nu a fost nimic de raportat, în aproape trei ani de relaţie nu a existat niciodată un abuz emoţional sau psihologic, cu atât mai puţin fizic. Trăim împreună ca un cuplu şi ne-am bucurat întotdeauna de compania noastră cu dragoste şi respect.

Nu pot nega că am avut o viaţă intensă, pasională, dar am descoperit în această etapă a vieţii mele că ai nevoie de un partener alături şi cred că Lucianna este aleasa.

Actorul a suferit de cancer la prostată

Osvaldo Rios, care are în prezent 61 de ani, s-a retras din viața publică și din cauza problemelor de sănătate. Actorul a suferit de cancer la prostată, dar a reușit să de vindece de două ori.

Mi-au găsit o tumoare de aproape opt centimetri ataşată de prostată. A fost rău, la vremea aceea m-au operat, a fost înlăturat totul. Doi ani mai târziu, în 2018, avea aproape zece centimetri, aşa că mi-am făcut griji.

Dr. Paul Perito, un mare chirurg urolog, m-a operat şi datorită Domnului am scăpat, a povestit Rios pentru o televiziune mexicană.

Urmăriți Impact.ro și pe