Orban a răbufnit! Cum încalcă Firea legea, chiar în ziua votului. Premierul a lansat acuzații grave

Ana Anitoiu 27.09.2020, 14:57
Orban a răbufnit! Cum încalcă Firea legea, chiar în ziua votului. Premierul a lansat acuzații grave

Ludovic Orban a răbufnit, duminică, în ziua alegerilor locale 2020. Premierul a lansat acuzații grave la adresa Gabrielei Firea, care ar încălca legea.

Cum încalcă Gabriela Firea legea, chiar în ziua votului, potrivit lui Orban

Prim-ministrul Ludovic Orban a spus că i-a atras atenția o încălcare a legii făcută de Primăria Capitalei, la conducerea căreia se află Gabriela Firea, care candidează pentru un nou mandat.

”Am văzut cu tristeţe şi chiar revoltă cum, în ziua alegerilor, din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni, Primăria Capitalei difuzează reclame, în ciuda deciziei Biroului Electoral Municipal. Nu putem să luăm noi o decizie, asta e o decizie pe care trebuie să o ia Consiliul Naţional al Audiovizualului. (…)

Bugetul Primăriei Capitalei este alimentat din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni. Pe banii cetăţenilor se face campanie pentru primarul PSD în funcţie, nu este normal, nu este firesc.

Fac apel către media să nu difuzeze aceste clipuri, pentru că sunt, în mod evident, cu caracter electoral şi pot să constituie o formă de influenţare a votului alegătorilor care nu este legală şi nu este corectă”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la sediul MAI.

Orban a răbufnit! Cum încalcă Firea legea, chiar în ziua votului. Premierul a lansat acuzații grave

Pentru cine a votat Ludovic Orban, la alegerile locale 2020

Ludovic Orban a declarat, după ce a votat, la alegerile locale 2020, că a ales oamenii care îi garantează că pot îmbunătăți viața oamenilor în comunitățile locale.

Premierul a precizat că a așteptat timp de 30 de minute la coadă, pentru a vota la alegerile locale 2020.

”Am votat pentru oamenii care îmi garantează că pot să îmbunătățească viața oamenilor în comunitățile locale, pentru candidați care au proiecte de dezvoltare serioase ale comunității locale.

Am stat 30 de minute la coadă să votez pentru că sunt niște reguli de protecție a sănătății care sunt necesare pentru a diminua la maximum posibil riscul de transmitere a virusului în cursul procesului electoral.

Am fost pregătit să stau și mai mult, vă spun sincer, după ce am văzut la televizor imagini cu cozi. Sigur, oamenii ar trebui să urmărească cum e procesul și se poate vota pe parcursul întregii zile. Să aibă grijă să fluidizeze votul astfel încât rata de așteptare să fie cât mai mică”, a spus Ludovic Orban.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...