Orban a răbufnit! Atac dur la Firea. “Nu mă așteptam la asemenea mitocănie și bădărănie”

Rădulescu Valentin 05.06.2020, 15:30

Premierul Ludovic Orban a răbufnit după ce conferința de presă avută loc vineri dimineață a ieșit cu un scandal imens. Orban este de părere că Gabriela Firea a pus totul la cale, iar așa ceva i se pare o ”mitocănie și bădărănie”.

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Firea!

Ludovic Orban nu s-a putut abține și a transmis un mesaj dur la adresa primarului Capitalei. Premierul susține că Firea l-a trimis special pe Aurelian Bădulescu la conferința de presă a lui Nicușor Dan pentru a face scandal. Orban a precizat că această atitudine nu este deloc corespunzătoare și îi împiedică pe alții să informeze poporul despre catastrofele făcute de PSD. ”Nu mă așteptam la asemenea mitocănie și bădărănie din partea PSD”.

„S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban, potrivit antena3.ro.

Orban a răbufnit! Atac dur la Firea. “Nu mă așteptam la asemenea mitocănie și bădărănie”
Sursă Foto: digi24.ro

Nicușor Dan a vrut să prezinte” nerealizările” făcute de Gabriela Firea

Viceprimarul Capitalei nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să vorbească despre bilanțul de mandat al Gabrielei Firea. Candidatul USR-PNL a vrut să prezinte ce nu a făcut Gabriela Firea în cei patru ani de mandat, iar astfel Aurelian Bădulescu a intervenit cu un dulap făcând mai multe glume pe seama lui Nicușor Dan, totul s-a transformat însă într-un dezastru total.

„Nicușor Dan: Este o conferință de presă organizată de noi…
Aurelian Bădulescu: Înțeleg că și-a adus bodyguarzii, domnul Nicușor Dan. Domnul Nicușor Dan, ce înseamnă atitudinea asta? Cum vă permiteți să puneți bodyguarzii să mă bată, nu vă e rușine? Ăsta e dulapul în care ați stat dumneavoastră până acum.
Nicușor Dan: Ăsta e PSD-ul, circ!
Aurelian Bădulescu: Ăsta e Nicuşor Dan! De ce sunteți inconștient și nu aveți mască?
Nicușor Dan: Vă rog să părăsiți acest loc.
Aurelian Bădulescu: Nu vreau, e spațiul public. Unde vă e masca, domnu’ Nicușor Dan?
Nicușor Dan: La doi metri. Haideți să terminăm cu circul.
Aurelian Bădulescu: Lasă, domne, dulapul aici! Uite, domne, cum faci!”, sunt unele din cuvintele adresate dintre cei doi, potrivit digi24.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe