Orașul din România care nu și-a mai plătit angajații pe motiv că „nu își fac treaba”

Badea Violeta 11.05.2023, 08:34
Orașul din România care nu și-a mai plătit angajații pe motiv că „nu își fac treaba”

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat! Angajații dintr-un oraș al României nu și-au mai primit salariile pe motiv că nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu. Această decizie nu le-a picat deloc bine oamenilor și și-au exprimat nemulțumirea. Iată unde s-a întâmplat asta!

Orașul din România în care angajații au rămas neplătiți

Nu mai puțin de 100 de angajați din Simeria, județul Hunedoara, au rămas fără bani, fiind neplătiţi pentru munca prestată la primăria orașului din partea de vest a țării.

Decizia a fost luată de către edilul localității. Iulius Bedea, pe numele său, consideră că oamenii nu merită să-și primească salariile, deoarece nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu.

Primarul din Simeria susţine sus şi tare că unii dintre salariații instituției nu și-au respectat fișa postului, însă a hotărât să-i sancționeze aspru pe toți. Această hotărâre a iscat multe discuţii aprinse în cadrul primăriei.

Citește și Un patron român se plânge că nu găsește angajați chiar dacă oferă un salariu de 6400 lei. Locul de muncă pe care toți îl refuză: „îți bați joc de mine?”!

Angajatii dintr-un oras din Romania nu si-au mai primit salariile pe motiv ca nu-si fac treaba
Angajatii dintr-un oras din Romania nu si-au mai primit salariile pe motiv ca nu-si fac treaba

Primarul și viceprimarul au rămas, de asemenea, fără bani

Nu doar cei 100 de angajați ai primără au rămas fără salarii, ci și primarul și viceprimarul din Simeria. Cei doi nu și-au încasat lefurile aferente lunii aprilie, care ar fi trebuit să fie primite pe data de 10 mai.

Se pare că Iulius Bedea nu a dorit să semneze statele de plată pentru a fi transmise la Trezorerie, iar acum documentele trebuie reîntocmite cu data actualizată, potrivit celor de la Antena 3 CNN.

Angajații primăriei sunt extrem de nemulțumiți, mai ales că unii dintre ei sunt nevinovați. Aceștia susțin că decizia edilului este una incorectă, care încalcă drepturile lor, mai ales că salariul este singura sursă de venit pentru mulți dintre ei.

„Noi trebuie să lucrăm în beneficiul cetățenilor, însă unii dintre salariați nu și-au făcut treaba, conform atribuțiilor pe care le au. Așa am ajuns în această situație, în care au de suferit, din cauza celor care nu își fac treaba, și ceilalți angajați”, și-a motivat hotărârea Iulius Bedea, conform sursei citate mai sus.

Citește și Complet gratuit pentru angajații din România: așa dai o lecție angajatorului, câștigi bani frumoși!

Ce teama a avut Anca Dinicu la filmarile pentru “Sariti de pe fix
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...