Orașul din România care are cele mai frumoase femei. Aici trebuie să vii ca să îți cauți perechea

Ana Anitoiu 01.12.2021, 11:52
Orașul din România care are cele mai frumoase femei. Aici trebuie să vii ca să îți cauți perechea

Orașul din România care are cele mai frumoase femei a fost stabilit, deși întreaga țară este cunoscută pentru tinerele fermecătoare. Un sondaj ce a fost realizat de o organizație a bărbaților români a făcut un clasament ce include 11 localități, iar diferențele dintre procentele obținute de cele situate pe podium sunt considerabile.

Care este orașul din România ce are cele mai frumoase femei

Într-un sondaj făcut de Organizația Bărbaţilor din România – Bergenbier au fost incluse 11 oraşe din România: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Timişoara.

Conform sondajului, cele mai multe femei singure sunt în Iași, Râmnicu Vâlcea și Sibiu, dar cele mai frumoase femei sunt într-un alt oraș din România. Bărbații singuri care vor să își găsească o parteneră sunt încurajați să o caute în această localitate, pentru că ar fi greu să plece acasă fără să fie fermecați de una dintre ele.

Mai exact, orașul cu cele mai frumoase femei din România este chiar Capitala țării. Podiumul este ocupat astfel de: Bucureşti, pe primul loc, cu un procent de 17,51%; Iaşi, pe cel de-al doilea loc, cu un procent de 13,47%; şi Cluj Napoca, pe locul al treilea, cu un procent de 9,19%.

Orasul din Romania care are cele mai frumoase femei
Romania, cunoscuta pentru femeile frumoase

Două românce, în competiție pentru titlul de Miss Italia 2021

De altfel, frumusețea româncelor este cunoscută și peste hotare. Recent, două românce au câștigat concursuri de frumusețe importante, în regiuni italiene, și au intrat astfel în competiție pentru titlul de Miss Italia 2021. Rezultatele preselecțiilor vor fi anunțate curând, astfel că tinerele în vârstă de 19 ani vor afla dacă se numără printre cele 20 de finaliste.

Una dintre cele două românce este Eliana Moise, care locuiește de mică în Italia și care a câștigat titlul de Miss Valle d’Aosta. Tânăra are o înălțime de 1,79 de metri, ochii mari albaștri și părul lung și blond. Joacă volei încă din copilărie și susține că acest sport este foarte important pentru ea.

„Sunt o fată simplă, determinată, solară, dar și foarte sensibilă. O parte a caracterului meu pe care aș vrea să o îmbunătățesc ar fi să am mai multă încredere în abilitățile mele și să cred mai mult în mine însămi. Iubesc sportul, care a avut un rol foarte important în viața mea”, a spus românca într-un mesaj video pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram.

Cealaltă româncă ajunsă în cursa pentru titlul de Miss Italia 2021 este Francesca Popa, născută la Milano într-o familie de români din diaspora. Șatenă cu ochi căprui, cu o înălțime de 1,77 de metri, tânăra este pasionată și ea de volei, dar a renunțat la acest sport după ce s-a angajat la o firmă de contabilitate. Vezi mai multe detalii despre româncele intrate în preselecțiile pentru Miss Italia 2021!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...