Orarul magazinelor Profi pe 1 mai și în zilele de Paște. Programul complet în Vinerea și Sâmbăta mare și în prima zi de Paște

Daria Petrescu, Badea Violeta 29.04.2021, 18:47
Orarul magazinelor Profi pe 1 mai și în zilele de Paște. Programul complet în Vinerea și Sâmbăta mare și în prima zi de Paște

Reprezentanții magazinelor Profi au stabilit orarul pe 1 mai și în zilele de Paște. Ca și în cazul altor companii, se va ține cont în continuare de restricțiile luate în contextual pandemiei de coronavirus. Pentru cei care își vor face cumpărăturile pe ultima sută de metri, vă prezentăm mai jos programul complet în Vinerea și Sâmbăta mare și în prima zi de Paște

Orarul magazinelor Profi pe 1 mai și în zilele de Paște

Profi este unul dintre cele mai mari și apreciate lanțuri de magazine. Compania s-a extins în ultimii ani, în mai multe orașe din țară, iar succesul pe care l-au avut, a fost unul impresionant. Iată orarul magazinelor Profi pe 1 mai și în zilele de Paște, stabilit de reprezentanții lanțului de magazine.

-între 27 aprilie  și 29 aprilie, program  la Profi este cel normal

-pe 30 aprilie, magazinele se deschid la 06:00 sau la 07.00  și funcționează până la ora 18.00 sau 21.00, în funcție de rata de infectare din localitatea în care se află magazinul.

-1 mai: magazinele se deschid la ora 06:00  și au program până la orele  18:00

-Pe 2 mai, magazinul este închis

-3 mai: a doua zi de Paște, magazinele se deschid la ora 10:00 și funcționează până la orele 21:00

-pe 4 mai magazinele se deschid la ora 08:00. Se închid la ora 18 sau în cel mai fericit caz, 21:00. Se ține cont în continuare de rata de infectare din fiecare localitate.

Ce salarii sunt la Profi

Salariile la Profi diferă de la un angajat la altul, în funcție de atribuțiile fiecăruia. De asemenea, angajații pot primi din partea firmei tichete de masă sau bonusuri lunare sau anuale.

Potrivit site-ului greatnews.ro printre salariile anunțate de Profi se mai numără următoarele:

-Un lucrător comercial primește lunar suma de 2.800 de lei salariul brut, la fel ca și în cazul unui lucrător comercial mobil.

– pickeri pentru depozit dry încasează suma de 2.500 de lei venit net, lunar

– un lucrător comercial încasează suma de 2.800 de lei brut, lunar

-în 2018, un manipulant de marfă încasa în 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei. Aici se adăugau tichete de masa în valoare de 200 de lei. Mai mult, angajatul primea un bonus de 900 lei pe lună, dacă era cazul.

-un casier angajat full time poate avea un salariu lunar net de 1.950 de lei pe lună . La acestea se adaugă tichetele de masa.

-un șef de tură încasa în 2018 un salariu lunar net de 2.450 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună

– un specialist în produse proaspete, încasa în 2018 salariu lunar net de 3.000 de lei plus un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 400 de lei.

Profi este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine din România. Majoritatea magazinelor se prezintă în format Standard, magazin cu suprafețe mari și gama largă de produse.

Găsiți magazinele Profi în majoritatea orașelor din țară, iar oferta reprezentanților este variată.

În cazul în care vrei să te angajezi însă într-unul din magazinele lor, trebuie să știi că nu poți obține un salariu prea mare. De asemenea, trebuie să fii la curent cu modul de lucru.