Orarul magazinelor Lidl pe 1 mai și în zilele de Paște. Programul complet în Vinerea și Sâmbăta mare și în prima zi de Paște

Daria Petrescu, Mihai Roșoiu 29.04.2021, 09:22
Orarul magazinelor Lidl pe 1 mai și în zilele de Paște. Programul complet în Vinerea și Sâmbăta mare și în prima zi de Paște

În prag de 1 mai și sărbători Pascale, magazinele Lidl au făcut public programul de funcționare. Pentru că anul acesta Paștele pica la doar o zi după 1 mai, regulile s-au schimbat, în comparație cu alți ani. Mai mult, în ultima perioadă, programul lanțului de magazine a funcționat diferit, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus. Chiar și așa, angajatorii vin în ajutorul clienților cu un program care să îi ajute în achiziționarea produselor pentru Paști. Iată orarul magazinelor Lidl pe 1 mai și în zilele de Paște.

Orarul magazinelor Lidl pe 1 mai și în zilele de Paște

Lidl a făcut public programul de funcționare a magazinelor în perioada sărbătorilor Pascale. Astfel că, magazinele Lidl vor fi închise în primele două zile de Paşti. Începând cu 4 mai, acestea vor funcționa ca în orice altă zi.

– magazinele Lidl vor fi deschise conform programului obişnuit, în perioada 26-28 aprilie.

-De asemnea, între 29 – 30 aprilie, magazinele Lidl vor fi deschise între ora 7:00 şi ora 21:00.

– lanțul de magazinele Lidl va  funcţiona între ora 07:00 şi ora 18:00, sâmbătă, 1 mai.

-magazinele Lidl vor fi închise pe 2 și pe 3 mai, urmând ca din 4 mai, să funcționeze normal. Din 4 mai, magazinele Lidl vor avea program normal de lucru.

Beneficiile angajaților Lidl

În ultimii ani, compania a venit cu o serie de beneficii pentru angajații ei. Pe lângă faptul că salariile au fost majorate, angajații au primit și diverse bonusuri.

Astfel că, fiecare angajat Lidl primeşte patru zile libere cu ocazia celor mai mari sărbători creştine. Acest lucru s-a stabilit din anul 2013. Vorbim aici de Crăciun și Paște.

Pe lângă asta, angajații cu experiență în compania Lidl, ajung să aibă 27 de zile de concediu pe an. Acest lucru nu se întâmplă în cazul tuturor companiilor de acest gen. Mai mult, în urmă cu un an s-a stability ca fiecare angajat să primească o zi liberă de ziua lui de naștere.

Ce salarii au angajații de la Lidl

Lidl este unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine, care s-au extins în mai multe orașe din țară. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine. Este unul dintre cei mai puternici retailer din Europa și se găsește în 30 de țări la nivel mondial.

Iată ce salarii primesc angajații

Casier si lucrator comercial- primește un salariu de  3.000 lei, la care se pot adăuga alte bonusuri

Junior Consultant- 5.500 lei plus tichete de masa de 200 lei și  bonusuri pe ani de 600 de lei

Lucrător comercial- poate ajunge la un salariu net de 2.000 lei

Asistent manager proiect- are un salariu de  3.000 lei, bonus pe an de 3000 de lei. La aceste sume se vor adăuga  tichete de 300 de lei.

Lucrator comercial în Baia Mare- primește un salariu net de 1500 de lei

Manager- poate ajunge la suma de 4000 de lei si bonus pe an de 4000 de lei

Manager Asistent în București- are un salariu de 3600 de lei

Asistent Achizitii în Capitală- poate ajunge la un salariu net de  4100 de lei

Vanzator comercial în Cluj-Napoca-  are un salariu net de 2.700 lei, la care se adaugă bonusuri pe an de 1200 de lei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe