Orarul magazinelor Lidl de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august

Daria Petrescu 14.08.2021, 15:17
Orarul magazinelor Lidl de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august

Sfânta Maria Mare este prăznuită de creştini pe data de 15 august, această zi fiind ziua în care se pomeneşte Adormirea Maicii Domnului sau, mai exact, trecerea sa la veșnicie. Sfântă Măria Mică este sărbătorită și pe 8 septembrie. În această zi de sărbătoare, s-a stabilit programul după care funcționează magajinele Lidl. Pentru cei care sunt interesați, situația nu se schimbă prea mult.

Orarul magazinelor Lidl de Sfânta Marie

Astfel, cuocazia Sfintei Mării, una dintre cele mai cunoscute sărbători din an, clienții Lidl își vor putea face cumpărăturile nestingheriți, după programul cunoscut în fiecare oraș. Altfel spus, chiar dacă multe persoane au liber pe data de15 august, magazinele Lidl din toată țara vor funcționa ca și până acum, după orarul obișnuit.

Dacă de Crăciun și de Paște conducerea magazinelor Lidl a stabilit un program special, fiind cele mai importante sărbători din an, de Sfântă Mărie, situația rămâne la fel. Așa că,  toate unitățile vor fi deschise atât pe 15 cât și pe 16 august.

Mai mult, nu există un orar standard al magazinelor Lidl, deoarece acesta diferă de la oraș la oraș.

Majoritatea magazinelor Lidl sunt deschise în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, de la ora 07:00 la ora 22:00. Duminica, magazinele Lidl au un program scurtat, ora de deschidere fiind 08:00, iar ora de închidere 20:00.

De la 1 martie, salariile angajaților s-au majorat

La începutul lunii martie a acestui an, angajatorii de la Lidl au făcut un anunț important pentru angajați. Toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Astfel că, de la 1 martie, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut. Asta înseamnă 2.700 lei net, peste media de creștere anuală în retailul de profil.

Suma anunțată include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

Ce salarii au angajații Lidl

Junior Consultant- 5.500 lei plus tichete de masa de 200 lei și  bonusuri pe ani de 600 de lei

Lucrător comercial- poate ajunge la un salariu net de 2.000 lei

Asistent Achizitii în Capitală- poate ajunge la un salariu net de  4100 de lei

Vanzator comercial în Cluj-Napoca-  are un salariu net de 2.700 lei, la care se adaugă bonusuri pe an de 1200 de lei.

Salariile angajaților au fost majorate în ultimul an

Lucrator comercial casier în Oradea- are salariul net de 2300 de lei. De asemenea poate câștiga  1200 de lei bonus pe an și tichete de masa de 300 de lei, plus alte bonusuri pe sună de 3000 de lei.

Asistent manager proiect- are un salariu de  3.000 lei, bonus pe an de 3000 de lei. La aceste sume se vor adăuga  tichete de 300 de lei.

Lucrator comercial în Baia Mare- primește un salariu net de 1500 de lei

Manager- poate ajunge la suma de 4000 de lei si bonus pe an de 4000 de lei

Manager Asistent în București- are un salariu de 3600 de lei

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine. Lanțul de magazine este parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm.

 

Urmăriți Impact.ro și pe