Omul de afaceri din România care vrea să cumpere clubul FCSB de la Gigi Becali: „Mă duc și-l iau”

Mihnea Tălău 26.04.2023, 15:15
Omul de afaceri din România care vrea să cumpere clubul FCSB de la Gigi Becali: „Mă duc și-l iau”

După ce patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că renunță la echipă, decis să vândă, că ”s-a săturat”, mai mulți oameni de fotbal din România și-au anunțat intenția de a cumpăra formația roș-albastră. Printre aceștia se numără un om de afaceri din Botoșani.

Becali vinde, un patron din fotbal vrea să cumpere

Astfel, Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a anunțat că ar fi dispus să cumpere echipa, dar nu crede că latifundiarul din Pipera a vorbit serios.

Numai că, suma pe care Becali a declarat că o vrea pentru clubul său este apropiată de întreaga avere deținută de Iftime, de 25 de milioane de euro, potrivit gsp.ro.

„Am auzit ce a spus domnul Becali. Bine, el e nervos acum și are dreptate să fie trist. Nu cred că se lasă el așa ușor condus de nervozități, pentru că are o echipă bună care costă niște bani.

Pe de altă parte, nu se știe dacă nu cumva aici i s-a umplut paharul și o să plece. Ar fi un eveniment important, dar nu e sfârșitul lumii.

Eu zic că poate primi imediat 25 de milioane de euro, dacă îl dă. Dar nu-l dă, că m-aș duce și eu să-l iau! Este doar o încercare de a ne verifica atenția, așa cred. E destul de trist, pentru că avea o idee clară și o situație bună.

Echipa a jucat excepțional, dar ghinionul de a nu da gol… Faptul că au fost foarte violenți (n.r. – cei de la Rapid) poate că le-a mai tăiat din elan”, a declarat Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime

”Banii, 25 de milioane, banii mei, atât vreau”

Gigi Becali vrea să renunțe la fotbal și singurul său gând este să recupereze ce a investit în echipă. După spusele sale ar fi vorba de peste 23 de milioane de euro.

”Eu, gata, ies din fotbal. Am 65 de ani. Înainte mai puteam. Să fac eu tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Pe el trebuie să îl cheme întuneric nu Feșnic. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate.

Am făcut o socoteală. Zece milioane înainte, zece milioane acum, plus majorare de capital… Sunt aproape 23 de milioane. Dacă dă cineva, eu mâine o dau. Am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club.

Dau și dacă vine și din Africa și din Thailanda și din China și de unde vrea el. Banii, 25 de milioane, banii mei, atât vreau. Păi, baza face 50 de milioane, cum să o dau? Echipa, jucători, tot, culorile, Talpan, palmares. Îl dau și pe Talpan, cu tot cu Talpan să ia…”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă, despre care a spune că este ultima.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...