Olt: Grav accident rutier, urmat de un incendiu. Șoferul a murit pe loc. Cum s-a petrecut tragedia VIDEO

Elena Avramescu 12.02.2021, 16:02
Olt: Grav accident rutier, urmat de un incendiu. Șoferul a murit pe loc. Cum s-a petrecut tragedia VIDEO

Grav accident rutier, urmat de un incendiu. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 14:00, pe Drumul European 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești. Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în arcul de triumf.

Grav accident rutier, urmat de un incendiu

Mașina a izbucnit în flăcări, iar pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD. Șoferul a murit pe loc.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsuflețit al șoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului, se arată în comunicat.

Martorii spun că mașina ardea ca o torță.

Nu am văzut exact ce s-a întâmplat, eu când am ajuns mașina ardea. Era în monumentul acela, cred că s-a izbit de el și după a luat foc. Am văzut că l-au scos pe domnul acela din mașină, dar nu mai era în viață, a povestit unul din martorii care a oprit la scurt timp după producerea accidentului.

Polițiștii au declanașat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf și cuprins de flăcări. Traficul rutier a fost complet blocat, desfasurandu-se activități de stingere a incendiului și salvare a victimelor, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

În urma accidentului, cozile de mașini s-au întins pe zeci de kilometri, în contextul în care pe Drumul European 574, la final de săptămână se circulă în coloană chiar și în condiții normale. Drumul face legătura între Craiova și București.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...