Olivia Newton-John a murit la 73 de ani. Boala de care suferea cunoscuta actriță australiană a răpus-o

Dumitrică Roxana 08.08.2022, 23:29
Olivia Newton-John a murit la 73 de ani. Boala de care suferea cunoscuta actriță australiană a răpus-o

Doliu în lumea cinematografiei. A murit celebra cântăreață și actriță Olivia Newton-John, cunoscută pentru rolul din ”Grease”, la vârsta de 73 de ani.

Cu ce boală a luptat actriţa

Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind experiența sa cu cancerul la sân.

Inspirația ei de vindecare și experiența de pionierat cu medicina plantelor continuă cu Fondul Fundației Olivia Newton-John, dedicat cercetării medicinei plantelor și a cancerului.

În loc de flori, familia cere ca orice donație să fie făcută în memoria ei către Olivia Newton-John Foundation Fund (ONJFoundationFund.org)”, a transmis pe Facebook soțul celebrei cântărețe și actrițe, John Easterling.

Cauza decesului nu a fost făcută publică, dar surse apropiate actriţei au transmis pentru TMZ că „după 30 de ani, a pierdut lupta cu cancerul de sân, care a metastazat”.

O carieră de succes

Olivia Newton-John a câştigat 4 premii Grammy.

Printre cele patru premii Grammy câştigate de Olivia Newton-John se află şi trofeul ce i-a fost atribuit în 1974 pentru piesa „I Honestly Love You” la categoria „înregistrarea anului”.

Newton-John, cunoscută pentru rolul liceenei Sandy Olsson în pelicula Grease, a dezvăluit cu o ocazie anterioară că utilizează uleiul de canabis pentru a reduce durerea şi că, de asemenea, a renunţat să mai consume zahăr, citează Agerpres.

În 2008, actriţa a înfiinţat Cancer and Wellness Centre în Melbourne, Australia.

Celebra geacă de motociclist purtată de actriţaă a fost licitată cu 243.200 de dolari. Alături de geaca model motociclist, a scos la vânzare şi pantalonii din piele neagră, precum şi o fotografie care îi poartă autograful pentru suma de 162.500 de dolari. Pe lângă costumul din piele, aproximativ alte 500 de obiecte ale vedetei au fost scoase la licitaţie.

Olivia Newton-John s-a născut la Cambridge, Anglia, tatăl ei fiind galez, Brinley („Bryn”) Newton-John, iar mama sa fiind născută la Berlin, Irene Helene (născută Born). Mama sa este cel mai mare copil al fizicianului teoretician, laureat cu Premiul Nobel, Max Born.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe