EXCLUSIV

Olga Bălan, solista cu cel mai mare bust natural din România, dezvăluie secretul armoniei în cuplu: ”Eu și iubitul meu nu avem parole la telefon”. Un celebru actor din ”Caracatița” a adorat-o VIDEO EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 08.06.2023, 22:55

Olga Bălan, solista cu cel mai mare bust natural din România, pe care a admirat-o și celebrul actor italian Michele Placido, comisarul Corrado Cattani, din serialul ”Caracatița”, susține că, în sfârșit, are un iubit care nu îi face scene de gelozie. Olga și Dragoș ne-au dezvăluit, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, secretul armoniei în cuplu.

Olga Bălan, solista cu cel mai mare bust natural din România, dezvăluie secretul armoniei în cuplu

Olga și Dragoș au fost alături de Marina Almășan, la lansarea noii ei cărți de călătorii ”În căutarea lui Moș Crăciun”: ”Se mai citesc cărți, pe cele ale Marinei Almășan sigur că da, le-am citit, le avem în acasă expuse. Noi doi am fost mereu alături de Marina, la evenimente”, ne-a declarat Olga Bălan. Cei doi îndrăgostiți au amânat și anul acesta nunta, de data aceasta, susțin ei, pentru a-și putea onora toate contractele din zona artistică, pe care le au și în România, dar și în Italia, unde Olga deține un apartament: ”Suntem cu proiecte, ne trezim la 8.00 dimineața și ne culcăm la 3 noaptea. Pe 29 iunie plecăm în Italia, avem acolo două proiecte, dar nu dau din casă, sunt superstițioasă”.

Olga a îmbrăcat rochia de mireasă, în urmă cu un an, pe podium, în cadrul unui eveniment de modă, însă nu crede în superstiții legate de tradiții: ”Acolo nu sunt superstițioasă, pentru că eu știu cât mă iubește Dragoș, dragostea lui este peste orice superstiție sau ghinion. Nu ne-am căsătorit din cauză că suntem foarte ocupați, dar o vom face, vom anunța”.

Ce spune despre perioada în care era admirată de Michele Placido, comisarul din ”Caracatița”: ”Fuse și se duse!”

Olga Bălan, una dintre cele mai frumoase artiste din România, locuiește de peste 20 de ani și în Italia, unde a jucat în câteva filme. A fost admirată și de celebrul actor Michele Placido, comisarul Corrado Cattani din serialul ”Caracatița!”. Iată ce spune Olga, exclusiv pentru Impact.ro, despre acea perioadă de glorie:

”Fuse și se duse, este o amintire frumoasă, într-adevăr. Dar este și viitorul soț aici, nu e prea frumos să povestim. Norocul meu este că Dragoș e un bărbat excepțional, așa cum mi l-am dorit, nu are gelozii, știe că o femeie frumoasă și artistă poate să fie curtată, dar avem un respect deosebit, ne iubim și asta contează cel mai mult”. Ea ne-a dezvăluit și secretul armoniei în cuplu: ”Noi nu avem parole pe nicăieri, dragii noștri. Telefonul este la dispoziția noastră, nu avem parole nici la calculator și nici pe Instagram, nimic, nimic”.

Olga Bălan a renunțat definitiv la gențile mari:”Mi-am distrus coloana vertebrală!”

La evenimentul Marinei Almășan, solista Olga Bălan a purtat o elegantă gentuță neagră. Ea ne-a mai dezvăluit, pentru Impact.ro, că a renunțat definitiv la gențile mari.

”Ce țin în geantă? Eu am renunțat la gențile acelea mari, căci tot timpul aveam câte ceva de băgat înăuntru și mă trezeam când trebuia să plec că era atât de grea…uitați, acum, cu ce gentuță merg, micuță, micuță, în care nu poți băga nimic, mi-am distrus și coloana vertebrală, cărând tot timpul. Trebuie să fim atente, că suntem femei, să nu cărăm atâtea după noi”.

În urmă cu 11 ani, Olga Bălan a suferit o operație de micșorare a bustului, în Italia

Olga Bălan, solista cu cel mai mare bust din România, de aproape 100 de cm, a suferit o operație de micșorare a sânilor, în 2012, în Italia.

„Aveam un bust și mai mare, dar m-am operat, căci mă durea foarte tare spatele, aveam dureri de coloană, mă trăgeau în jos, stăteam cam aplecată. I-am vrut mai mici decât atât, dar doctorul a spus că așa e bine, la statura mea”, dezvăluia ea, pentru Impact.ro.

Olga mai susținea că n-a reușit însă să îi cucerească și pe regizorii italieni, cu frumusețea ei naturală: ”Niciun regizor nu m-a chemat să joc într-un film pentru bustul meu, m-am și mirat, niciodată nu am filmat cu decolteul la vedere. Ochii albaștri și talentul de actriță m-au ajutat foarte mult”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...