Oferta primită de Andreea Bănică de la un studio de videochat. Pentru ce i-au oferit 100.000 de euro (Exclusiv)

Stan Filon 05.05.2022, 21:47

Andreea Bănică a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro că a primit o ofertă de la un studio de videochat! Artista a mărturisit că administratorii site-ului de videochat i-au oferit suma de 100.000 de euro, iar cântăreața le-a oferit pe loc răspunsul. Vedeta de televiziune a mărturisit că acești bani erau pentru un contract încheiat pe un an de zile. Ce le-a spus vedeta administratorilor studioului de videochat, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce ofertă a primit Andreea Bănică de la un studio de videochat

Cântăreața Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se află sub lumina reflectoarelor de ani buni, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi. Aceasta a recunoscut că își ma rotunjește veniturile din promovarea de produse pe rețelele sociale, iar acest lucru a fost observat de administratorii unui studio de videochat. 

Ei bine, vedeta s-a trezit cu o ofertă de la un astfel de studio, care i-a oferit un contract de nu mai puțin de 100.000 de euro pe an. Cântăreței nu i-a venit să creadă ce ofertă i-a fost înaintată și a și oferit pe loc un răspuns celor care au venit cu propunerea.

Ce oferta a primit Andreea Banica de la un studio de videochat
Ce oferta a primit Andreea Banica de la un studio de videochat

„E vorba de încrederea pe care o emani”

„Mă ocup de campaniile online, lucrez cu multe branduri, care m-au solicitat. Asta pentru că eu am o comunitate care mă urmărește, e vorba despre ce expui, ce le oferi oamenilor, despre fidelitatea lor, despre faptul că am experiență, doi copii, o familie frumoasă, unită, de atâția ani. E vorba de încrederea pe care o emani, ca să poti promova niște lucruri.

Promovez tot felul de produse, de cosmetică, înfrumusețare, de păr, etc. Au fost oferte pe care le-am refuzat și nici nu au mai ajuns la mine, nu am vrut să mă asociez cu anumite lucruri. Chiar am refuzat o reclamă la videochat. Trebuia să le ofer experiența mea, m-au găsit tocmai pe mine, cu familie.

Pentru niciun ban din lume nu aș face asta, nu mi se potrivește. Eu cu un singur bărbat, ce să le zic fetelor, decât lăsați-va de meserie. Asta a fost maximă, chiar am râs mult, pentru că tot insistau”, a mărturisit Andreea Bănică exclusiv pentru Playtech.ro.

Andreea Bănică a spus că a început să promoveze produse încă din timpul pandemiei, când a avut timp liber la dispoziție, deoarece concertele au lipsit cu desăvârșire. A ajuns să îi placă și spune că este foarte implicată și în acest moment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...