Ofertă de ultimă oră la Dacia. Toți românii care vor o mașină nouă trebuie să știe asta

Daria Petrescu 28.02.2020, 09:54
Ofertă de ultimă oră la Dacia. Toți românii care vor o mașină nouă trebuie să știe asta

În primăvara aceasta, Dacia oferă reduceri substanțiale pentru autoturismele pe care le scoate la vânzare. Ofertele le puteți urmări zi de zi pe site-ul dacia.ro.

Ofertă de ultimă oră la Dacia, pe care nu trebuie să le ratați

Cei care vor să își cumpere un model Logan Stepway TCe 100 GPL o pot face cu 8.481 de euro, în timp ce modelul Logan Seria Limitată Plus TCe 100 GPL poate fi achiziționat cu suma de 7.931 € (TV inclus).

De asemenea, un Logan MCV Seria Limitată Plus TCe poate fi cumpărat la prețul de 8.981 €. Un model  Duster GPL Comfort TCe 100 GPL îl găsiți la 12.981 € pe site-ul dacia.ro.

Dacia Duster a devenit o mașină tot mai apreciată în ultimii ani. Și nu doar în România, ci și pe piețele din alte țări importante. SUV-ul este construit în comun de producătorul francez Renault și filiala sa românească Dacia din 2010.

Dacia Duster a devenit o mașină tot mai apreciată în ultimii ani
Dacia Duster a devenit o mașină tot mai apreciată în ultimii ani

În prezent se află la a doua generație lansată în toamna anului 2017 și a fost comercializată ca Renault Duster pe anumite piețe, cum ar fi India, Iran, Kazahstan, Rusia, Mexic, Egipt, Africa de Sud, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și America de Sud.

Prima sa generație a fost, de asemenea, vândută ca Nissan Terrano în Rusia și India. Este al treilea model al mărcii Dacia bazat pe platforma Logan, după Sandero.

În toamna anului trecut, Dacia a avut sute de oferte avantajoase. Un Duster Essential (SCe 114, 2WD, Benzină, 1 dotare suplimentară) al cărui preț este de 13.000 de euro poate fi achiziționat acum cu 12.500 de euro, iar modelul Duster Prestige (TCe 130 GPF, 2WD, Benzină, 5 dotări suplimentare), care costă în mod normal 18.150 de euro, poate fi cumpărat cu 16.650 de euro. Dacă este achiziționat prin programul Rabla, prețul este și mai mic: 15.280 de euro.

Cum s-a născut marca Dacia

Numele mărcii Dacia își are originea în numele ținutului strămoșilor noștri. Misiunea Dacia este crearea de automobile de familie moderne și robuste pentru toți cei din România.

Între 1970-1980: Dacia dezvoltă o întreagă gama de modele care va cuprinde mai multe tipuri de vehicule de persoane şi utilitare. Automobile Dacia continuă autonom producţia de autoturisme derivate din gama Renault 12 şi după anul 1978.

1995: Acest an este marcat de lansarea primului autoturism conceput 100% de inginerii români, Dacia Nova.

1998: Dacia aniversează trei decenii de la producerea primului automobil Dacia, de pe porţile uzinei a ieşit autoturismul cu numărul 2.000.000. În acelaşi an întreprinderea a obţinut Certificatului de Atestare a Implementării Sistemului Calităţii ISO 9001.

În 2012 S-a deschide o nouă fabrică în Tanger (Maroc) pentru extinderea gamei Dacia cu modelele „Lodgy”, un monovolum de familie cu cinci sau șapte locuri, și autovehiculul pentru activități în timpul liber Dokker și Dokker Van.

Urmăriți Impact.ro și pe