Obiectul pe care trebuie să îl ai la tine atunci când mergi la Kaufland. Anunțul oficial, scade prețul pe loc

Stan Filon 17.01.2022, 14:01
Obiectul pe care trebuie să îl ai la tine atunci când mergi la Kaufland. Anunțul oficial, scade prețul pe loc

Fanii magazinelor Kaufland trebuie să cunoască o informație foarte utilă, atunci când merg la cumpărături. Cu ajutorul acestui mic detaliu, vă veți putea bucura de toate reducerile pe care hypermarketul le are în ziua respectivă. În plus, veți vedea exact cât costă alimentele dumneavoastră preferate puse la dispoziție de magazinele Kaufland, chiar și din confortul propriei canapele, de acasă.

Obiectul pe care trebuie să îl ai când mergi la Kaufland, pentru a beneficia de toate reducerile

Conducere Kaufland le reamintește tuturor românilor că pot beneficia de reduceri masive, dacă au card Kaufland. Acesta nu este un produs nou, însă clinții care ajung în hypermarket trebuie să știe că au posibilitatea să facă cumpături la cele mai bune prețuri oferite de magazin. Asta se întâmplă cu ajutorul cardului Kaufland.

Kaufland are de ceva vreme oferte speciale extrem de interesante disponibile pentru acest card de fidelitate, iar oricine poate profita de ele pentru a-și face cumpărăturile. Trebuie specificat faptul că acest card poate fi folosit în orice magazin Kaufland, indiferent de oraș. Kaufland Card poate fi activat în oricare dintre hypermarket-uri, pentru a beneficia de reduceri.

Obiectul pe care trebuie sa il ai cand mergi la Kaufland, pentru a beneficia de toate reducerile
Obiectul pe care trebuie sa il ai cand mergi la Kaufland, pentru a beneficia de toate reducerile

Cardul Kaufland poate fi activat în orice magazin

Kaufland își actualizează ofertele speciale la fiecare început de săptămână. Este vorba despre reduceri substanțiale pentru produse alimentare, sau non-alimentare, care sunt vândute în hypermarket-urile din țară. Aceste oferte sunt multe și pe gustul fiecăruia.

Reducerile respective sunt disponibile prin intermediul unei aplicații pentru iPhone și Android pe care compania o distribuie prin intermediul magazinelor dedicate. Dacă vă veți instala această aplicație, veți descoperi o secțiune specială în care putem accesa promoțiile disponibile pentru Kaufland Card. Așa, fiecare client Kaufland își poate alege ce dorește să cumpere din magazin, iar oferta este una foarte bogată, în fiecare săptămână.

Compania precizează că generează prin activitatea sa peste 68.000 de locuri de muncă cu normă întreagă în România, direct, indirect și indus, echivalentul a aproximativ 1,3% din forța de muncă națională. Studiul arată că fiecare angajat direct Kaufland în România sprijină angajarea altor 4 persoane în întreaga economie românească, prin crearea de noi locuri de muncă.

Retailerul german Kaufland, liderul pieței comerțului alimentar din România, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu 8% mai mare față de anul anterior. profitul net a crescut și el, cu 23%, până la 970,3 milioane de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...