Obiectul pe care să îl ai mereu în bucătărie pentru bani. Aşa atragi succesul financiar în casa ta

Badea Violeta 09.06.2022, 08:06
Obiectul pe care să îl ai mereu în bucătărie pentru bani. Aşa atragi succesul  financiar în casa ta

Fie că sunt superstițioși sau nu, oamenii își doresc puțin noroc în viața lor. Tocmai din acest motiv, ei apelează la diferite trucuri. Până la urmă, cui nu i-ar prinde bine niște bani în plus? Aşadar, dacă nu ești mulțumit de situația ta financiară și îți dorești venituri mai mari, află că există o modalitate prin care te poți îmbogăți. Iată ce să ţii în bucătărie!

Ce e bine să ai mereu în bucătărie ca să atragi banii ca un magnet

Există o mulțime de tradiții consacrate și de bibelouri despre care se crede că aduc noroc și alungă energia rea din spațiul tău. De asemenea, foarte multe culturi susțin că o potcoavă așezată deasupra ușii va aduce noroc.

Unii cred că ar trebui să fie îndreptată în sus pentru ca norocul să nu se termine, în timp ce alții cred că ar trebui să fie îndreptată în jos pentru ca norocul să curgă asupra celor care trec pe sub ea.

Așadar, dacă te numeri printre persoanele care caută constant să atragă norocul și banii de partea lor și par a fi încercat toate metodele, în rândurile următoare vei descoperi ce e bine să ai mereu în bucătărie ca să-ți îmbunătățești considerabil situația financiară.

Nu există niciun dubiu că mulți se confruntă cu probleme financiare, având în vedere vremurile pe care le trăim. Îns, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 ce trebuie să ținem în bucătărie pentru a avea noroc la bani.

„Oamenii trebuie sa stie ca maruntisul pe care il iau ca rest de la magazin nu trebuie sa-l arunce niciodata. Si e bine sa nu-l cheltuie si sa-l pastreze intr-un borcanel acolo in bucatarie”, a precizat Lidia Fecioru.

portofel, sfat, lidia fecioru
Cele mai bune sfaturi de la Lidia Fecioru 

Ai grijă când cheltui bani

Pe lângă regula de mai sus, celebrul bioenergoterapeut mai vine și cu alte sfaturi extrem de importante. Dacă primești o sumă de bani de la cineva, fie că e vorba de salariu, fie de un cadou din parte cuiva drag sau un împrumut care îți este înapoiat, nu îi cheltui, spune Lidia Fecioru.

Aceasta explică că este bine să păstrezi toți banii primiți măcar o noapte în casa ta. Așadar, indiferent de cât de multe datorii ai avea, ține cont de acest sfat. Doar așa vei beneficia de energia banului.

„Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a adăugat Lidia Fecioru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...