Obiectul pe care nu te-ai fi așteptat să-l găsești la Lidl. Se vinde în prima săptămână din 2022

Andra Daoud 04.01.2022, 13:16

Lidl vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu o ofertă tentantă la început de an. Printre produsele care se vor regăsi pe rafturi în prima săptămână din 2022 se numără și un obiect care nu se regăsește în mod curent în acest lanț de supermarketuri, iar prețul este unul tentant, comparativ cu alte produse similare de pe piață. Despre ce este vorba și de când va fi pe rafturile magazinelor.

Obiectul pe care nu te-ai fi așteptat să-l găsești la Lidl

În prima săptămână din an, Lidl are în ofertă produse dedicate menținerii sănătății și confortului clienților. Printre acestea se numără și un cântar smart, care poate fi conectat prin bluetooth la telefonul mobil și care îi oferă utilizatorului informații detaliate despre greutate.

Cu ajutorul senzorilor, cântarul măsoară procentele de grăsime, apă și masă musculară și osoasă din organism și oferă informații nutriționale, precum numărul de calorii. Pentru a-l conecta la telefonul mobil este nevoie de o aplicație care este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android.

Cântarul suportă o greutate maximă de 180 de kilograme și funcționează cu baterii. Vine în două variante de culoare, alb și negru, iar prețul cu care se vinde este de 94,99 lei. Health For You by Silvercrest se va găsi în magazinele Lidl începând de joi, 6 ianuarie. Lidl mai are în ofertă și un tensiometru automat, care se vinde la prețul de 89,99 lei.

Obiectul pe care nu te-ai fi așteptat să-l găsești la Lidl. Se vinde în prima săptămână din 2022
Obiectul pe care nu te-ai fi așteptat să-l găsești la Lidl. Se vinde în prima săptămână din 2022

Ce alte produse se mai regăsesc în oferta Lidl

Prima săptămână din 2022 este dedicată și pasionaților de bucătărie, iar printre produsele care fac parte din oferta se numără un cântar de bucătărie electronic, un mini fierbător de ouă, un set de cuțite din inox și ascuțitor, tacâmuri și boluri pentru salată, precum și alte accesorii.

Slow Cooker-ul marca Silvercrest, care se vinde la prețul de 99,99 lei este o altă piesă de rezistență din oferta Lidl. Cu o capacitate de 3,5 litri și 3 trepte de preparare, precum și funcție de păstrare a temperaturii, slow cooker-ul poate fi de ajutor oricui vrea să gătească fără bătăi de cap. Aceste produse sunt deja disponibile în magazine.

Lidl este un retailer german care are în prezent peste 10.000 de magazine în toată lumea. Compania nemțească este una cu tradiție și, după apariția primelor magazine în Germania, s-a extins în mai multe țări din Europa, dar și în Statele Unite. În anul 2012 au apărut și în România primele magazine Lidl, în prezent fiind peste 280 de astfel de supermarketuri în țara noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe