Obiectul pe care îl are toată lumea în casă dar care aduce mare ghinion. Trebuie să scapi cât mai repede de el

Iancu Andreea 10.01.2022, 12:33
Obiectul pe care îl are toată lumea în casă dar care aduce mare ghinion. Trebuie să scapi cât mai repede de el

Modul în care ne decorăm locuințele, precum și obiectele care se regăsesc în interiorul camerelor, pot influența șansele noastre de reușită. Astfel, trebuie să ții cont de obiectul care aduce mare ghinion, în general, și pe care toată lumea îl are în casă. Acesta ar trebui să fie eliminat imediat din căminul tău.

Care este obiectul din casă care aduce mare ghinion

Poate că ai observat că, în ultima perioadă, nu te mai poți bucura de liniște, fie că vorbim despre relația cu familia, legătura de cuplu sau starea de sănătate. Se pare că vinovat pentru această nereușită este obiectul din casa ta care aduce mare ghinion. Trebuie să acționezi imediat și să renunți la el pentru a reveni la o stare de echilibru în interiorul căminului tău.

Deși le folosim pentru a ne asigura că arătăm bine atunci când ieșit în oraș, oglinzile nu sunt deloc bine primite în unele tradiții, în interiorul unei case. Se spune că acestea se fac responsabile de furtul sufletelor. Conform artei feng shui, o oglindă care este orientată către pat poate aduce probleme mari în relația de cuplu.

Care este obiectul pe care îl are toată lumea în casă și aduce ghinion
Plantele care atrag ghinionul în casă

Alte elemente care atrag energiile rele în casa ta

Dincolo de prezența oglinzilor, despre care se crede că atrag ghinionul, casele noastre conțin și alte obiecte care pot aduce energiile rele. Poate că ți-ai dorit un loc de relaxare la tine acasă, însă ține cont de faptul că un balansoar nu este văzut cu ochi buni. Conform legendelor irlandeze, un balansoar gol va lăsa loc spiritelor rele la tine în casă. În plus, dacă el se leagănă singur, înseamnă că acestea sunt deja acolo, iar moartea ar putea fi aproape.

Cactusul este o plantă deloc pretențioasă, care nu necesită foarte multă îngrijire. Cu toate acestea, ea nu ar trebui să facă parte dintre ghivecele tale. Conform principiilor feng shui, plantele cu țepi, precum cactusul, nu fac altceva decât să atragă ghinionul și cearta în casa ta. De asemenea, există multe plante care aduc ghinion în casă, de care e bine să te ferești.

Dacă te muți în casă nouă, asigură-te că nu iei cu tine și mătura folosită. Legenda spune că o mătură veche va muta norocul. În plus, conform logicii, un obiect de curățenie folosit ar putea să aducă nou dăunători și murdărie în noua locuință. Așadar, nu ar strica să faci o investiție minimă pentru o mătură nouă. Dincolo de toate acestea, ar trebui să te asiguri că nu ai un ceas stricat, pereții vopsiți în verde, flori roșii și albe, geamuri sparte ori electrocasnice sau lucruri stricate. Toate acestea atrag ghinionul.

Urmăriți Impact.ro și pe